Tag Archives: group yang hebat di great eastern takaful

Trip free ke phuket

Assalamualaikum.. Alhamdulillah bersyukur saya kehadrat ilahi kerana dengan izinnya saya diberikan rezeki ini.. Saya mendapat whatapp daripada group Anjung Leader (group agency manager& agency manager)  dari orang syarikat en ibrahim mengataka. Saya merupakan leader pertama qualifiy trip ke phuket dengan … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya, motivasi diri, pencapaian 2014 | Tagged , , | Leave a comment

Peti Besi Suami.. Kau Ada??

  Assalamualaikum semua..Penulisan saya kali ini khas saya tujukan kepada kaum ibu/isteri di luar sana. Hari ini di rumah anda ada tak peti besi suami anda. Yang mana diut dimasukkan oleh suami tetapi kunci anda yang memegangnya? Hahahah Kenapa jadi … Continue reading

Posted in apa itu takaful, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Sumbangan Takaful lebih besar dari bayar kereta?

Assalamualaikum.. Hari ini saya ingin kongsikan dengan anda pengalaman saya bersama dengan client saya. Saya rasa ianya sangat menarik untuk di kongsikan. Oleh itu saya muatkan dalam blog saya ini untuk perkongsian bersama. Kisah bermula pada minggu lepas apabila saya … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

malang tak di duga, datang tak kenal usia..

Assalamualaikum, Hari ini saya dengan wife melawat rakan sekelasnya yang yang baru pulang membawa balik anaknyapulang dari hospital Sultan Ismail Johor. Anaknya yang berusia 5 tahun disahkan mengidap lukemia tahap 4, saya sungguh berasa sedih apabila menurut kata ibunya anaknya … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Jom sertai saya di Great Eastern Takaful An-Nur Group (Razman Agency)

Assalamualaikum semua.. Saya sedang mencari Rakan-rakan untuk membina kerjaya di Great Eastern Takaful bersama-sama dengan saya. Banyak keistemewaan dah kelebihan yang akan saya berikan (takleh citer kat sini, nanti orang lain tiru). Pastinya keistemewaan dan kelebihan itu selari dengan apa … Continue reading

Posted in Kerjaya | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Takaful / Insuran VS MLM..

Assalamualaikum.. Sebelum saya ingin berkongsi pengalaman hari ini, saya minta kepada yang suka copy and paste pengalaman saya ini, saya mohon agar anda minta izin terlebih dahulu. Tak salahkan.. Kisah hari ini saya rasa kita boleh jadikan teladan. Ambik yang … Continue reading

Posted in apa itu takaful, berita, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum semua. Dikesempatan ini saya ingin ucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri untuk pembaca blog saya. Dikesempatan ini saya ingin memohon maaf jika ada artikal yang saya tulis ada menginggung perasaan anda sama ada secara sedar ataupun tidak, Sengaja atau tidak … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Ni sebab kenapa anda perlukan Takaful

Assalamualaikum semua.. Saya Tahu mungkin anda ramai duitnya.. so tak perlulah takaful ni.. Ada orang kata takaful ini untuk orang kaya yer ker? apa pendapat anda? Bagi saya takaful ini untuk orang miskin sebab tu dia kena kumpul sikit, kalau … Continue reading

Posted in apa itu takaful, berita, info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Kerjaya di Great Eastern Takaful

Assalamualaikum.. Hari ini saya ungin mempelawa anda semua yang berminat untuk bersama-sama saya di Great Eastern Takaful Sdn Bhd. Mari bersama- sama membina kekayayaan bukan sahaja di dunia malah lebih penting kekayaan di akhirat.. InsyaAllah.. Sebarang pertanyaan bolehlah terus menghubungi … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

jujurlah dalam penerangan takaful anda..

Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak berkongsi dengan anda beberapa perkara yang sangat penting  berkenaan takaful. Pertama: Jujurlah dalam penerangan anda, bukan sahaja kekuatan dan kelebihan produk anda sahaja yang di ceritakan malah kelemahannya dan kekurangan  sepatutnya anda ceritakan juga..  … Continue reading

Posted in berita, info, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , , , , , , | 6 Comments