Category Archives: info

1 Million Dollar Unit in July 2021

Alhamdulillah, Terima kasih semua warga Legasi 1A, An Nur Group. Ini kejayaan kita bersama. Tanpa anda semua kejayaan ini tidak akan berhasil. Terima kasih buat AAM Ust Mohamad Ridzuan Baharuddin dan kumpulan, AAM Muhammad Nazif dan kumpulan serta yang lain lain.. Terima kasih para … Continue reading

Posted in info, Pencapaian 2021 | Leave a comment

Iklan di media sosial..

Sahabatku sekalian Iklan di fb bukan seperti menajo ikan.. sekali buat dan terus menunggu.. kena jadikan macam memancing. Ni perumpamaan yang boleh saya berikan. 1- tak campak pun mata kail dan umpan tapi harap ikan makan.. tu gila namanya 2- … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

Tahniah newly promoted

Tiada yang lebih bermakna dalam diri ini apabila dapat melahirkan pengurus baru setiap tahun. Itu merupakan misi saya dan An Nur Group. Alhamdulillah tiada sekatan, tiada syarat pelik pelik malah kami sangat sangat menggalakkan serta memberikan sokongan penuh. Kami yakin … Continue reading

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Tagged | Leave a comment

Jom Bina Kerjaya bersama kami, PKP bulanlah alasan

Assalamualaikum, Di kesempatan ni saya ingin mempelawa anda, atau anda ada kawan kawan yang ada yang ingin membina kerjaya sebagai perunding takaful, bolehlah menghubungi saya. Latihan dan bimbingan akan diberikan sama ada secara online atau offline. Jadi bukanlah bkanlah satu … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

I-Great MediHarapan

Assalamualaikum semua… sekadar perkongsian Plan medical card terbaik dari Great Eastern Takaful Berhad yang terhangat di pasaran.. Nama: PAK JANGUmur: 55 Tahun Cadangan Medical Card: Room & Board RM200 Medical Card RM200,000 limit tahunan Had seumur hidup penggunaan medikal kad … Continue reading

Posted in berita, info, Medical Card | Tagged , | Leave a comment

Hibah untuk tersayang

❤️❤️jelas kelihatan kasih sayang antara suami isteri ini. Kasih sayang yang berpanjangan kerana Allah Taala walau jasad tiada lagi di sisi. Apa ni?Kawan2, inilah penamaan untuk hibah takaful. Wang tunai dari takaful yang dicarum akan diberikan kepada pasangan tanpa melalui … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , | Leave a comment

Hanya 4% ada takaful??

Assalamualaikum.. Kesedaran keluarga berpendapatan rendah sangat kurang untuk mengambil perlindungan takaful.. angka 4% merupakan satu angka yang sangat rendah. Tahukan anda anda boleh mengambil plan serendah RM25 sebulan di Great Eastern Takaful Berhad. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

GM in Making..

GM dalam pendakian.. Nak naik kita buat tracking… setakat main congak congak jer takder maunya… Semoga segalanya dipermudahkan urusan Masrinie Salim untuk menjadi Group Manager… walau pecah production takper.. tu satu cabaran untuk saya.. Kenapa harus naik, orang umah tu??? … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya | Leave a comment

Berita Baik

Berita baik buat semua pemegang sijil Great Eastern Takaful! 🤩 Kini anda tidak perlu membawa kad perubatan anda ke mana-mana dengan adanya aplikasi GetCare! Mudah kan? Tak perlu risau jika tertinggal kad di rumah 😉 Selain kad e-medikal untuk kemudahan … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

MEDIKAL KAD TAK TERUS COVER SEMUA SAKIT?

MEDIKAL KAD TAK TERUS COVER SEMUA SAKIT? Ini pentingnya tahu ‘tempoh menunggu’, kekadang kami dah jelaskan bahawa akan ada siasatan utk sakit tertentu di bawah tempoh menunggu yg disenaraikan. Bila cakap siasatan bukan sekadar siasat awak betul2 sakit ke tidak, … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

Road To Success Program Batch 2

Road To Success Program An Nur Group Batch 2 akan bermula 14/6 ini. Kami #komited ingin memastikan semua perunding takaful baru kami berjaya bersama sama kami di Great Eastern Takaful Berhad. Ini merupakan program khas kami di An Nur Group khas untuk … Continue reading

Posted in info, Pencapaian 2020 | Leave a comment

APA BESTNYA JADI PERUNDING TAKAFUL?

Assalamualaikum.. Ada yang tanya apa yang bestnya jadi perunding takaful ni? lebih lebih lagi apabila buat laki bini… Ni nak bagi tahu.. Perkara paling utama, masing masing paham kerja memasing, dan perkara yang paling best apabila dua dua dapat trip … Continue reading

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Leave a comment

SI BUJANG Dapat gaji selalu leburGodaan nafsu dikekang payahBelum sempat jasa ditaburSampaikan hibah sebagai hadiah Jasamu ibu segalanya dikorbanJasamu ayah tiada penggantiAndai hutangku menjadi bebanHibah takaful sebagai ganti Belum puas ku menabur baktiKiamat kecil nyawa ku diseruTak mungkin ku tambah … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

Daftar sekarang..

Good news for my policy holders. All informations on your existing policies can be explored via “I great Intouch” Kindly register to our customers’ portal https://igetintouch.greateasterntakaful.com/econnect-new/… (the video will assist you how to do the registration). Thank you very much on … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

stay at home

Assalamualaikum Di dalam keadaan sebegini saya sangat menyokong tindakan penagkapan ini…. semoga semua orang dapat memberikan kerjasama dan masalah virus ini dapat ditangani segera… perkongsian di whatapps ada yang dah kena dah denda RM1000 (tak boleh kurang wooo). nak try … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged , , , | Leave a comment

tracking untuk PROMOTION

Assalamualaikum.. Biasa tracking untuk Director Legasi 1 (untuk kenaikan ke Asst Agency dan Agency Manager) , Hari ni tracking untuk final year GM Masrinie Salim, kita hanya merancang selebihnya berserah kepada Allah… kita cuba buat sebaik mungkin.. semoga segalanya dipermudahkannya.. Ada … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya | Leave a comment

Plan Hibah untuk yang tersayang..

DI JAMIN LULUS Tinggal 11 hari sahaja lagi!! Mana nak jumpa plan yang dah ada sejarah sakit pun layak memohon apatah lagi jika anda masih sihat. Rosazaman Sarifdin Group Agency Manager Great Eastern Takaful 019-2699436

Posted in info | Tagged , | Leave a comment

Virua Covid 19

VIRUS COVID-19 (Novel Coronavirus-NCOV) MASIH MENULAR!😷 Kepada mereka yang menghadapi masalah kesihatan seperti batuk, demam dan lain2, sila dapatkan rawatan awal di klinik kesihatan yg terdekat. Pelanggan Great Eastern Takaful jangan risau jika anda disahkan terkena jangkitan COVID-19, kerana anda … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

Tambahan kepada pelanggan GETB

VIRUS COVID-19 (Novel Coronavirus-NCOV) MASIH MENULAR! Dapatkan rawatan awal jika anda mengalami masalah kesihatan seperti demam, batuk dan kesukaran bernafas. Buat pelanggan Great Eastern Takaful yang disahkan terkena jangkitan COVID-19, anda akan mendapat manfaat TAMBAHAN berikut: 1) Elaun hospital RM … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau | Leave a comment

Pentingnya kad perubatan yang mempunyai had tahunan tinggi

Assalamualaikum, Pernahkah kita mengkaji kos rawatan masa kini, atau kita sememangnya tidak pernah ambil tahu. Rawatan buah pinggang – tengok berapa kos nya? Kanser – tengok berap kos nya? Jantung – tengok berapa kos nya? Kerajaan tanggung jugak ke? Ke … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , , | Leave a comment