Category Archives: info

Pentingnya kad perubatan yang mempunyai had tahunan tinggi

Assalamualaikum, Pernahkah kita mengkaji kos rawatan masa kini, atau kita sememangnya tidak pernah ambil tahu. Rawatan buah pinggang – tengok berapa kos nya? Kanser – tengok berap kos nya? Jantung – tengok berapa kos nya? Kerajaan tanggung jugak ke? Ke … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , , | Leave a comment

Free trip Ke Bali kita

Apa yang best sangat jadi agen takaful ni.. salah satu perkara yang paling best adalah apabila dua dua layak ke percutian percuma bersama sama yang tersayang. Lebih bermakna lagi 3 pasangan anak sarifdin berjaya ke trip ini. Terima kasih Great … Continue reading

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2019 | Tagged | Leave a comment

Tahniah GETB

Another award 2019, this time for #igr8harapan initiative. A testimony that @greateasterntakaful is heading towards the right direction, to help people help each other in times of need #becausewecan

Posted in info, pencapaian 2018, Pencapaian 2019 | Tagged | Leave a comment

Apakah erti “Under-Insurance” atau Terkurang Insurans? untuk kenderaan bermotor.

Apakah erti “Under-Insurance” atau Terkurang Insurans? Under-insurance adalah suatu keadaan di mana nilai perlindungan insurans adalah kurang dari nilai sebenar (nilai pasaran) untuk melindungi harta atau aset yang diinsuranskan, seperti rumah atau kenderaan anda. Kami akan memudahkan pemahaman dengan beberapa contoh. … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

cepat bertindak daftar sebelum 30/6 ini

Pada yang rasa nak tunggu anda boleh tunggula… yang nak ambil peluang tu boleh segera wasap saya. masih ada kesempatan lagi ni.. jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. https://www.thestar.com.my/business/business-news/2019/06/11/nsurance-premiums-unchanged-for-investment-linked-product-policies/

Posted in info | Tagged , , | Leave a comment

GETBz program BONUS sehingga RM7500 sebulan.

Alhamdulillah, syukur 2 orang rakan niaga baru yang telah saya pilih bagi mengikuti program GETBz (bonus sehingga RM7500 sebulan) telah berjaya untuk bulan pertama. Seorang daripadanya telah berjaya memperoleh RM7500 (belum masuk komisen) dan Seorang lagi berjaya memperoleh RM2500. Bukan … Continue reading

Posted in info, Kerjaya | Tagged , , , | Leave a comment

Tahniah Group Manager

“Unit Manager Jadian” 2016 saya naik Group Manager la.. Alhamdulillah, terima kasih dengan kata kata itu, ianya sangat membuatkan saya semakin semangat untuk pastikan ianya bukan di managerkan atau seperti apa yang diperkatakan. 3 tahun berlalu, mereka ini Siti Norkamalia … Continue reading

Posted in info, Mutiata-Mutiara kata, pencapaian 2018 | Tagged , , | Leave a comment