Jom berjaya bersama saya di Great Eastern Takaful Berhad

Rosazaman Bin Sarifdin

Group Manager

Great Eastern Takaful Berhad

019-2699436

Video | Posted on by | Leave a comment

Tambah pendapatan anda setiap hari..

man

Image | Posted on by | Tagged , , | Leave a comment

agent takaful alaf baru

Posted in Video | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Sedih Aku Pedih..

Assalamualaikum
Hari ini timbul rasa sedih dan pedih apabila coretan saya yang tak seberapa ini di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab demi kepentingan peribadi sendiri.

Lebih pedih lagi apabila pengalaman sendiri telah ditukar menjadi pengalamannya.

Sedih aku pedih

Bukanlah tak bagi nak berkongsi pengalaman saya. Tetapi berbudi bahasala sedikit. Sekurang kurangnya bagilah kredit kepada saya.

Case nya lebih kurang berlaku zaman saya study dulu, puas kami mencari buku, Akhirnya saya ingin membuat salinan photostat kerana tidak berjumpa di pasaran. Tapi pensyarah saya melarang, kerana katanya, ianya tetap mencuri. Mencuri hakcipta, ilmu tidak ada keberkatan..

Apakah perasaan anda jika anda berada di tempat saya?

Carilah keberkatan dalam menimba ilmu dan rezeki .

Sekian

Posted in info, Kerjaya, motivasi diri, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | Leave a comment

Tahniah An Nur The Great Agency

YTD No 3 company wide kategori Keseluruhan Kumpulan sehingga Okt 2018.

Walau baru berusia 7 tahun 7 bulan dalam industri takaful kami mampu memberikan saingan kepada senior yang berbelas tahun dan berpuluh tahun berada di dalam industri yang sama.

46358977_10215785252882187_2489450881137770496_n.jpg

Apa yang ingin kami buktikan adalah tiada apa yang mustahil. Dengan kaedah dan sistem yang kami praktikkan, kami yakin dapat hasilkan yang terbaik,

Posted in pencapaian 2018 | Tagged , | Leave a comment

Tahniah An Nur Champion Okt

Assalamualaikum,

Pada Okt 2018 ini An Nur The Great Agency melakar sejarah rekod baru. Tahniah kepada semua warga kerja dan pelanggan yang mempercayai perkhidmatan kami. 868 permohonan baru telah berjaya kami hantar pada bulan tersebut. Kami yakin mampu memecahkan rekod ini lagi.

Jom sertai kami..

Posted in Malang tak berbau, motivasi diri, pencapaian 2018 | Leave a comment

Alhamdulillah pencapaian baru agency

Assalamualaikum, bersyukur kehadrat ilahi kerana dengan izinNya kami di An Nur The Great Agency mencipta sejarah baru lagi. Pencapaian terbaru kami 2 million dollar agency.

Semua ini tidak akan terjadi dengan sendirinya tanpa usaha dan kerjasama yang diberikan dari kumpulan. Kami yakin akan ada lagi pencapaian terbaru yang bakal kami buat pada tahun ini. Nantikan

Sekali lagi tahniah kepada semua. Anda memang hebat.

Salam

Rosazaman Sarifdin

Posted in pencapaian 2018 | Tagged , | Leave a comment

I Gr8 harapan

Assalamualaikum..

Semalam appoiment Madam X yang tak percaya dengan plan “GILER” ni. Ketidak kepercayaan ni di kuatkan lagi apa bila Madam X ni tanya agen dia (takaful operator lain) yang mana mengatakan ni plan mengarut dan tak masuk akal..

Ni abam nk bagi tahu plan ni dah nak tutup hujung bulan ni. Nanti dah tutup jangan nk meroyan pulak baru nak mohon.

Abam sangat galakkan pada mereka yang kerja di Singapura untuk mohon plan ini. Sebab abam pasti ko orang p kerja sure naik motor. Risiko lebih di situ.. kalau la nasib tak baik Berlaku apa apa di singapore pampasan akan di KALI EMPAT. Sebulan 7 SGD je. Ni untuk RM100,000 kalau nak lebih boleh mohon sehingga RM500,000 (dari table kat bawah tu kali 5 sahaja)

Apa tunggu lagi. Wasap abam
Segera www.wasap.my/60192699436/plangila

 

44041525_10215552887873207_4786576691583516672_n

Posted in Kerjaya, Malang tak berbau | Tagged , | Leave a comment

GETB FINAL SPRINT NATIONWIDE

fs

Alhamdulillah.. 24 orang qualifier berjaya mendapatkan tempat ke Final sprint.. meraka dah save RM280 duit tiket.. tahniah semua..

c58e356c-fd55-4b75-a178-dd5e9e37efc4

Ingin Sertai kami membina kerjaya dan berjaya di Great EAstern Takaful Berhad?

hubungi kami segera

Rosazaman Sarifdin

0192699436

Group Manager

Posted in info, Kerjaya, pencapaian 2018 | Tagged | Leave a comment

SES9 Free Trip

An Nur The Great Agency, bersatu hati pegangan kami… jom sertai agency kami. Gambar bersama 12 daripada 14 qualifier kami ke free trip GETB HCM pada 20-23/9/2018

ses

1- Hjh Ospuriah Mustapha
2- Noor Omar
3- Nurul Syafiqkah Binti Zainuddin
4- 
Hisyam Zaini
5- 
Adly Get
6- 
Masyitah Anwar
7- 
Khairul Mohamed Get
8- 
Razman Get
9- 
Sahar Sarif
10- Hj 
Sahir Get
11- 
Nazira Roslan
12- 
Madex Ahmad
Tiada dalam gambar
13- 
Hiza WinNa
14- 
Siti Norkamalia Binti Khalil

Image may contain: one or more people, tree and outdoor

Image may contain: 7 people, including Hisyam Zaini, Masyitah Anwar, Khairul Mohamed Get and Sahar Sarif, people smiling, people standing, tree, child, outdoor and nature

Semoga berjumapa lagi di free trip akan datang..

Salam

Posted in Kerjaya, motivasi diri, pencapaian 2018 | Tagged , | Leave a comment

An Nur The Great Agency Tools

Alhamdulillah, hari ini An Nur The Great Agency berjaya menyiapkan sistem untuk memudahkan ejen2 di bawah agensi An Nur bagi menyediakan quotation yang dicipta oleh Agency Manager Sahir Sarifdin. Sebelum ini, ejen2 mengambil masa agak lama untuk menyediakan quotation terutamakan jika perlu membuat quotation lebih satu pilihan. Tetapi kita..dengan sistem ini..ejen hanya mengambil masa tidak lebih seminit untuk menyedikan satu2 quotation.Malah ada rekod ejen kami yang menyediakan 100 quotatation dengan hanya mengambil masa kurang dua jam…begitu mudah bukan?

Selain itu, kami juga mempuyai sistem pantuan (performance monitoring system) yang memudahkan untuk memantau prestasi lebih2 lagi bagi yang mengejar kenaikan pangkat. Ini selaras dengan misi dan visi agensi yang ingin melahirkan leader seramai boleh. Ini merupakan salah satu kekuatan yang ada di agensi kami yang memudahkan anda.

Jika anda berminat menyertai kami, jangan berlengah2 lagi hubungi kami.

Rosazaman Sarifdin

Group Manager

0192699436

 

Posted in berita, info, pencapaian 2018 | Tagged , , | Leave a comment