Jom berjaya bersama saya di Great Eastern Takaful Berhad

Rosazaman Bin Sarifdin

Group Manager

Great Eastern Takaful Berhad

019-2699436

Video | Posted on by | Leave a comment

Tambah pendapatan anda setiap hari..

man

Image | Posted on by | Tagged , , | Leave a comment

Mengapa perlu memilih Medical card Dari Great Eastern Takaful?

Posted in Medical Card | Tagged | 1 Comment

agent takaful alaf baru

Posted in Video | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Sedih Aku Pedih..

Assalamualaikum
Hari ini timbul rasa sedih dan pedih apabila coretan saya yang tak seberapa ini di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab demi kepentingan peribadi sendiri.

Lebih pedih lagi apabila pengalaman sendiri telah ditukar menjadi pengalamannya.

Sedih aku pedih

Bukanlah tak bagi nak berkongsi pengalaman saya. Tetapi berbudi bahasala sedikit. Sekurang kurangnya bagilah kredit kepada saya.

Case nya lebih kurang berlaku zaman saya study dulu, puas kami mencari buku, Akhirnya saya ingin membuat salinan photostat kerana tidak berjumpa di pasaran. Tapi pensyarah saya melarang, kerana katanya, ianya tetap mencuri. Mencuri hakcipta, ilmu tidak ada keberkatan..

Apakah perasaan anda jika anda berada di tempat saya?

Carilah keberkatan dalam menimba ilmu dan rezeki .

Sekian

Posted in info, Kerjaya, motivasi diri, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | Leave a comment

Mini TBOSS An Nur The Great Agency

Jom Sertai Bina kerjaya dan berjaya Bersama kami.. Sesi perkongsian akan di adakan di lokasi berikut..

14/8/2017 An Nur The Great Agency JB
18/8/2017 An Nur The Great Agency Shah Alam

man

nord.jpg

Jangan lepaskan peluang ini.. Potensi pendapatan RM30,000 sebulan akan di bongkarkan..

Rosazaman Bin Sarifdin

Group Manager
www.wasap.my/60192699436/kerjayaperundingtakaful

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2017, pentingnya Takaful | Leave a comment

Caj Ambulan

Salah satu kelebihan medical card Great Eastern Takaful adalah turut mempunyai manfaat Ambulan. Yang menariknya dilindungai seperti yang di caj.


Siapa dah ada medical card tu bolehla tanya agent masing masing ya.

Ni abam nak share sikit sahabat kita dia ada medical card tapi ambulan cover cuma RM200 sahaja. Kemalangan di highway di masukkan di hospital kerajaan sebab ada medical card mintak pindah ke hospital Swasta di johor, masa tu caj ambulan dah kena RM1200. Setelah beberapa hari di hospital swasta tu nak tranfer ke kampung pula di utara. Sekali lagi kena daaa kali ni caj ambulan RM3200..

Bil memangla medical card cover ni abam nak cakap pasal ambulan.. 


Ni bukan nak takut takut kan.. ni kenyataan..

Pada yang nak dapatkan medical card terbaik dari Great Eastern Takaful boleh terus wasap abam. Tak kisahla ada kat mana. Insyaallah ahli kami An Nur The Great Agency boleh membantu

Www.wasap.my/60192699436

Posted in info, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , , | Leave a comment

M-Star Central

Assalamualaikum..

Terima kasih Great Eastern Takaful Berhad atas kepercayaan yang di berikan kepada saya untuk berkongsi di central pula.. Rasa takut pula kawasan lubuk orang orang hebat di sana.

Apa apa pun saya akan cuba untuk memberikan yang terbaik.

image_gallery

Pastikan kita berjumpa di sana, In sya Allah akan di kongsikan beberapa tips untuk baki setengah tahun ini..

Salam

Rosazaman Sarifdin

Group Manager

 

Posted in berita, Kerjaya, Pencapaian 2017 | Tagged , , , | Leave a comment

Mid year seminar Sabah&Sarawak

Assalamualaikum.

Rasanya masih berkesempatan untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin kepada semua umat islam. Dalam kesibukan berhari raya Alhamdulillah di berikan kepercayaan oleh syrikat Great Eastern Takaful Berhad untuk berkongsi dengan warga Great Eastern Takaful di Borneo Sabah dan Sarawak.


Insya Allah saya akan berada di Kota Kinabalu, Sabah pada 24/7/2017 dan di Khucing, Sarawak pada 25/7/2017.

Terima kasih Great Eastern Takaful Berhad atas peluang ini. Temui saya di sana.
Rosazaman Bin Sarifdin

019-2699436

Group Manager

Posted in motivasi diri, Pencapaian 2017, Talk Kerjaya | Tagged , , | Leave a comment

Jom bina RM1,000,000 yang pertama.

Berapa lama masa yang kita akan ambil jika ingin memperoleh pendapatan sehingga RM1,000,000.?Kalau gaji kita sebulan RM2,000 kena kerja selama 41 tahun setengah.


Kita ada di mana sekarang? Kita boleh kira sendiri…

Jom tukar kerjaya sebagai perunding takaful, tingkatkan potensi diri anda.

Tak janji TETAPI pasti

RM1,000,000 yang pertama anda akan peroleh dalam masa 7 tahun.. juta berikutnya akan datang dalam masa yang lebih singkat..

Hubungi saya untuk keterangan lanjut
Rosazaman Sarifdin

0192699436

Group Manager

Great Eastern Takaful Berhad

Posted in Kerjaya, motivasi diri | Tagged , , , | Leave a comment

Plan Medical Card Termurah GETB

Assalamualaikum,

Dengan keadaan ekonomi yang tidak menentu sekarang ini, ramai yang tercari cari plan medical card mampu milik untuk satu keluarga. Alhamdulillah Great Eastern Takaful Berhad memahami permasalahan ini. Oleh itu plan Medical Card/kad perubatan ini di keluarkan kepada anda. I Great Medi Max.


Menariknya tentang plan ini 

  1. Ianya melindungi anda sehingga anda berusia 99 tahun.
  2. Tanpa co takaful (full coverage)
  3. Tanpa had seumur hidup
  4. Guaranty renewal
  5. Personal accident percuma sehingga RM20,000
  6. Had tahunan medical card sehingga RM1.6 juta
  7. Bilik penginapan sehingga RM300 sehari
  8. Free car assistant
  9. Elaun hospital kerajaan
  10. Rawatan pesakit luar akibat kanser dan dialisis mengikut had tahunan.
  11. Rawatan pesakit luar akibat kemalangan sehingga RM6,000
  12. Boleh di ambil secara perseorangan dan diskaun diberikan jika mengambil untuk berkeluarga

Jadi apa tunggu lagi.. daftar sekarang..

Hubungi saya untuk keterangan lanjut

Rosazaman Sarifdin

019-2699436

Group Manager

Great Eastern Takaful Berhad

Posted in berita, info, Medical Card | Tagged , | Leave a comment