Posted in Kerjaya, Video | Tagged , , | Leave a comment

Tambah pendapatan anda setiap hari..

man

Image | Posted on by | Tagged , , | Leave a comment

Sedih Aku Pedih..

Assalamualaikum
Hari ini timbul rasa sedih dan pedih apabila coretan saya yang tak seberapa ini di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab demi kepentingan peribadi sendiri.

Lebih pedih lagi apabila pengalaman sendiri telah ditukar menjadi pengalamannya.

Sedih aku pedih

Bukanlah tak bagi nak berkongsi pengalaman saya. Tetapi berbudi bahasala sedikit. Sekurang kurangnya bagilah kredit kepada saya.

Case nya lebih kurang berlaku zaman saya study dulu, puas kami mencari buku, Akhirnya saya ingin membuat salinan photostat kerana tidak berjumpa di pasaran. Tapi pensyarah saya melarang, kerana katanya, ianya tetap mencuri. Mencuri hakcipta, ilmu tidak ada keberkatan..

Apakah perasaan anda jika anda berada di tempat saya?

Carilah keberkatan dalam menimba ilmu dan rezeki .

Sekian

Posted in info, Kerjaya, motivasi diri, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | Leave a comment

APA BESTNYA JADI PERUNDING TAKAFUL?

Assalamualaikum..

Ada yang tanya apa yang bestnya jadi perunding takaful ni?
lebih lebih lagi apabila buat laki bini…

Ni nak bagi tahu.. Perkara paling utama, masing masing paham kerja memasing, dan perkara yang paling best apabila dua dua dapat trip percuma, dah boleh kira honeymoon free gitu… tahun lepas 3 pasangan ini lepas trip free ke Bali, tahun ini ke Bangkok pula..

Image may contain: 2 people, including Rosazaman Sarifdin, textImage may contain: Rosazaman Sarifdin and Hiza WinNa, textImage may contain: Sahir Get, textImage may contain: Rosazaman Sarifdin and Masrinie Salim, textImage may contain: Rosazaman Sarifdin and Hiza WinNa, textImage may contain: Sahir Get, standing and text

Seronok tak guys kerja gini…

Anak Anak Sarifdin Baba ni kalau buat, dia akan buat sungguh-sungguh.. Lagi lagi tahun ni memasing dah jadi Group Manager.

#AnNurGroup
#Legasi1Rosazaman
#Legasi2HjSahir
#Legasi4Saharrudin

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Leave a comment

SI BUJANG

Dapat gaji selalu lebur
Godaan nafsu dikekang payah
Belum sempat jasa ditabur
Sampaikan hibah sebagai hadiah

Jasamu ibu segalanya dikorban
Jasamu ayah tiada pengganti
Andai hutangku menjadi beban
Hibah takaful sebagai ganti

Belum puas ku menabur bakti
Kiamat kecil nyawa ku diseru
Tak mungkin ku tambah robek di hati
Tiada hibah, malah hutang menunggu

Gajiku bukan seperti artis
Golongan B40 ku berdiri
Sungguhpun begitu asingkan pitis
Sertai takaful pelindung diri

Covid-19 tempoh yg panjang
Arahan mudah duduk di rumah
Anda si dara mahupun yg bujang
Mari siapkan dengan berhibah

Salam ingatan buat semua 🧡🧡

Masrinie Salim
Agency Manager
An Nur Group
GETB

Posted in info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

Daftar sekarang..

Good news for my policy holders.
All informations on your existing policies can be explored via “I great Intouch”
Kindly register to our customers’ portal https://igetintouch.greateasterntakaful.com/econnect-new/…

i great in touch

(the video will assist you how to do the registration).
Thank you very much on your continuous support.
#staysafeathome

Posted in info | Tagged | Leave a comment

stay at home

Assalamualaikum

Di dalam keadaan sebegini saya sangat menyokong tindakan penagkapan ini…. semoga semua orang dapat memberikan kerjasama dan masalah virus ini dapat ditangani segera…

No photo description available.

perkongsian di whatapps ada yang dah kena dah denda RM1000 (tak boleh kurang wooo). nak try boleh la melepak kat luar.

#stayathome
#covic19

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged , , , | Leave a comment

tracking untuk PROMOTION

Assalamualaikum..

Biasa tracking untuk Director Legasi 1 (untuk kenaikan ke Asst Agency dan Agency Manager) , Hari ni tracking untuk final year GM Masrinie Salim, kita hanya merancang selebihnya berserah kepada Allah… kita cuba buat sebaik mungkin.. semoga segalanya dipermudahkannya..

Ada yang tanya kenapa nak bagi mem naik GM, itulah An Nur Group, dah cukup syarat naiklah pangkat.. kita akan bagi sepenuhnya sokongan, kita takkan halang malah sangat menggalakkan kerana itu tradisi AN Nur Group.. dan itu yang kita janjikan untuk berjaya dan membina empayar perniagaan bersama sama.

ingin menjadi manager kami yang seterusnya? hubungi kami untuk keterangan lanjut

Rosazaman Sarifdin
Group Manager
0192699436
Legasi 1, An Nur Group

Posted in berita, info, Kerjaya | Leave a comment

Legasi 1, An Nur Group

Assalamualaikum, alhamdulillah kini An Nur Group telah memiliki 4 legasi. Setiap legasi mewakili satu Group Manager..

Berikut adalah barisan kepimpinan dibawah Legasi 1, yang diketuai oleh saya Group Manager Rosazaman Sarifdin, 2 orang Agency Manager Tuan Khairul Nizam Mohamed dan Puan Masrinie Salim

Berikut pula barisan Director untuk legasi 1, beliau merupakan barisan lapisan pemimpin baru yang telah kami saring dan akan kami bimbing untuk menjadi Agency Manager.

Sangat seronok dapat membantu rakan niaga dan sama sama berjaya di dalam industri takaful ini. Berminat untuk mengetahui tentang kerjaya yang hebat ini? Hubungi saya untuk keterangan lanjut

Rosazaman Sarifdin
Group Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436
images

 

 

Posted in berita, Kerjaya | Tagged , , | Leave a comment

Plan Hibah untuk yang tersayang..

DI JAMIN LULUS

Tinggal 11 hari sahaja lagi!!

Mana nak jumpa plan yang dah ada sejarah sakit pun layak memohon apatah lagi jika anda masih sihat.

harapan plus

Rosazaman Sarifdin
Group Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436

razman

buatkan saya quotation

Posted in info | Tagged , | Leave a comment