Posted in Kerjaya, Video | Tagged , , | Leave a comment

Tambah pendapatan anda setiap hari..

man

Posted in berita, info, pentingnya Takaful | Tagged , , | Leave a comment

Sedih Aku Pedih..

Assalamualaikum
Hari ini timbul rasa sedih dan pedih apabila coretan saya yang tak seberapa ini di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab demi kepentingan peribadi sendiri.

Lebih pedih lagi apabila pengalaman sendiri telah ditukar menjadi pengalamannya.

Sedih aku pedih

Bukanlah tak bagi nak berkongsi pengalaman saya. Tetapi berbudi bahasala sedikit. Sekurang kurangnya bagilah kredit kepada saya.

Case nya lebih kurang berlaku zaman saya study dulu, puas kami mencari buku, Akhirnya saya ingin membuat salinan photostat kerana tidak berjumpa di pasaran. Tapi pensyarah saya melarang, kerana katanya, ianya tetap mencuri. Mencuri hakcipta, ilmu tidak ada keberkatan..

Apakah perasaan anda jika anda berada di tempat saya?

Carilah keberkatan dalam menimba ilmu dan rezeki .

Sekian

Posted in info, Kerjaya, motivasi diri, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | Leave a comment

Alhamdulillah 2 Juta Permohonan baru Lulus pada 2020

Alhamdulillah bersyukur.. walau 2020 penuh dengan dugaan dan cubaan Legasi 1 An Nur Group masih mampu melakukan sesuatu yang luar biasa. Tiada apa yang mustahil sebenarnya jika mempunyai keyakinan dan keazaman InsyaAllah segalanya akan dipermudahkan.

Image may contain: 4 people, including Ejam Mohamed, Rosazaman Sarifdin and Masrinie Salim, text that says '2 ROSAZAMAN SARIFDIN MILLION DOLLAR AGENCY GROUP MANAGER Achieve Two MILLION DOLLAR AGENCY IN DECEMBER 2020 SR SOUTHERNREGION CONGRATULATIONS! Great Eastern TAKAFUL'

Alhamdulillah juga kerana Tahun ini merupakan tahun ke 6 tahun berturut turut saya selaku founder An Nur Group mengekalkan Million Dollar Agency sejak 2015. Pastinya pencapaian ini saya akan dikekalkan lagi pada masa akan datang.

Terima kasih kepada semua para pelanggan yang senantiasa menyokong kami di An Nur Group Khususnya dan di Legasi 1 AMnya, tanpa anda siapalah kami ini.

Terima kasih juga kepada barisan management GETB yang banyak membantu kami terutama Reginal Manager Sothern Region , BDE dan yang lain lain…

Posted in Pencapaian 2020 | Tagged , , | Leave a comment

Pemimpin melahirkan pemimpin…

Teman GM Masrinie Salim jumpa business partner .. tahun 2021 nak meroket kalahkan legasi 1 katanya..

Terbaik puan..

Tadi ada yang call tanya

Image may contain: Rosazaman Sarifdin, indoor

“Betul ke masrinie akan naik GM.. orang lain siap nak demotekan (turunkan pangkat) pasangan tapi kenapa ko nak naikkan..”-Saya yakin Masrinie mampu melakukannya. Sementara saya ada nila masa yang terbaik dia boleh belajar banyak benda tentang selok belok pengurusan di GETB. Kan rugi kalau dia nak belajar selepas saya dah takder. Lagi satu di An Nur Group, kita tak pernah halang sesiapa sahaja untuk melangkah lebih jauh. Ini adalah matlamat kami. Kami janji kami kota.

“Tak gaduh ke nanti tak konflik ke nanti.. “-kalau gaduh malam peluk setel la. Hahaha. konflik ni tak kira pasangan atau tak, kalau nak jadi dia akan jadi juga. Apa yang penting bagaimana kita menguruskannya. Kalau konflik tak di urus pastinya suasana kerja jadi tak harmoni.“Konflik dengan orang luar takper, dengan pasangan yang tu yang masalah..”-Itulah masalah kita, Kalau kita tidak boleh nak berikan kepercayaan dan peluang bagaimana pasangan kita atau rangkaian kita nak kembangkan potensi diri dia. Semua benda kadang kadang kita rasa nak buat sendiri. Bukan sebab nak buat sendiri sangat tetapi lebih kepada sebab tak percaya..

“Tak penat ke nak kena buat balik.. “-Kalau kata macam itu.. tak perlu la naikkan agen anda.. biar dia jadi agen sahaja sampai bila bila.. baru boleh kaya kan macam tu.. sebab kita je makan daging.. sebab itu perlu betul betul paham kenapa kita berada dalam industri ini.. apa yang kita mahukan sebenarnya.

Dah la panjang pulak posting malam ni.. panjang lagi sebenarnya..

Rosazaman Sarifdin

Builder Leader

An Nur Group

Posted in berita, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Leave a comment

Lagi.. Group Manager terbaru kami

Alhamdulillah, Unofficial 2 lagi Pengurus baru untuk 2021 dilahirkan oleh di An Nur Group.

Legasi V An Nur Group

TAHNIAH. TAHNIAH. TAHNIAH

Image may contain: Masrinie Salim and Solehah Jumaat

Group Manager & Agency Manager

Tahniah Puan Masrinie Salim dan Siti Solehah Jumaat

“Where Leader Are Made”

Selaras dengan misi kami iaitu melahirkan pemimpin baru setiap tahun sejak 2016.

Jom bina kerjaya dan bina kerjaya bersama kami di An Nur Group. Bukan sekadar janji tetapi pasti. Di mana ada kemahuan disitu ada jalan.

Rosazaman Sarifdin
Founder
An Nur Group

Posted in Kerjaya, Pencapaian 2020 | Tagged , | Leave a comment

Jom Berjaya Bersama Kami

Dalam usia 9 tahun 9 bulan saya di Great Eastern Takaful, Alhamdulillah saya telah berjaya melahirkan 3 orang Direct Group Manager.

Saya sangat sangat percaya dan yakin bahawa kejayaan kita hari ini bukan di nilai daripada apa yang kita dapat miliki, tetapi ianya di nilai daripada apa yang dapat dan mampu kita beri kepada rangkaian kita.Saya ingin mencari dan membimbing lagi

Image may contain: Rosazaman Sarifdin, text that says 'Eastern TAKAFUL ANNUR GROUP 22+ Until age 45 Male Female SPM And above Passionate Have dreams Takaful Advisor WE'RE WE'REHIRIN EHIRING Join OurTeam An Nur Group Fastest Newly Promoted Group Manager & Agency Manager I Builder Agency Million Dollar Agency Since 20151'

kepada mereka yang sangat sangat berminat untuk membina kerjaya dan berjaya di Great Eastern Takaful Berhad ini. Mungkin anda, Ya ANDA Group Manager saya yang seterusnya..Hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Rosazaman Sarifdin

0192699436An Nur Group

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

An Nur Group terus cemerlang.

We Leader Are Made..

Kami berkumpul untuk perancangan 2021. Group Manager An Nur Group.

Semoga apa yang dirancang dapat berjalan dengan jayanya.

InsyaAllah 2021 akan lahir seorang lagi Group Manager daripada kami, menjadikan kami kumpulan yang melahirkan Group Manager teramai di Great Eastern Takaful Berhad.

10 tahun kami di dalam industri 5 Group Manager. Satu pencapaian yang bagi saya boleh di banggakan.

Ingin sertai kami??

AnNurGroup

spirit637

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

I-Great MediHarapan

Assalamualaikum semua… sekadar perkongsian Plan medical card terbaik dari Great Eastern Takaful Berhad yang terhangat di pasaran..

Nama: PAK JANG
Umur: 55 Tahun

Cadangan

Medical Card:

  1. Room & Board RM200
  2. Medical Card RM200,000 limit tahunan
  3. Had seumur hidup penggunaan medikal kad TIADA
  4. Sijil sehingga umur 100 tahun
  5. Rawatan Pesakit luar bagi kes kemalangan RM5,000 (setiap kemalangan)
  6. Rawatan pesakit luar akibat kanser dan Dialisis buah pinggang RM200,000 limit setiap tahun
  7. Elaun hospital RM100 sehari (Jika masuk hospital kerajaan)
  8. Jaminan sijil diperbaharui
  9. Ambulan percuma
  10. Organ transplant
  11. Intraocular lense RM1000/eye
  12. Rawatan sebelum masuk hospital 60hari
  13. Rawatan susulan selepas keluar hospital 90hari
  14. Supreme Assist (Perkhidmatan penghantaran pulang dr luar negara) RM500,000
  15. Eksekutif second opinion
  16. Deductible RM300

❎Pampasan (HIBAH)
❎Saving
Harga meningkat 5 thn sekali seperti dalam jadual harga di bawah

===================
Caruman bulanan bermula RM171

Apa tunggu lagi.. Hubungi kami untuk keterangan lanjut. Rosazaman Sarifdin 0192699436

Posted in berita, info, Medical Card | Tagged , | Leave a comment

GET BONANZA REZEKI 2020

Great Eastern Takaful Berhad(GETB) “GET BONANZA REZEKI 2020”

Sertai kami fi An Nur GroupPerunding Takaful GETB, Jom kita lakukan yang Paling Terbaik. Legasi 1 An Nur Group, Semoga kita terus Istiqomah Berusaha sehabis baik #finishstrong

Pada mereka Yang sudah Lulus Exam – Takaful Basic Examination(TBE) Boleh lah daftar jadi Agent Cepat-cepat, sama-sama ambil peluang yang terhidang ni. Manala tahukan rezeki anda x50 ini.

Sahabat-sahabat blog saya yang MAHU tambah PENDAPATAN diri & KELUARGA tak kisahla secara PARTTIME/FULLTIME – Jangan segan boleh terus wasap.my/60192699436

Kelayakan :Minima SPM, Lelaki/Perempuan, 22- 45 Tahun Ada Kemahuan dan keinginan untuk Berjaya.

Rosazaman Sarifdin Group Manager GETB, Legasi 1 An Nur Group

#recruiter #GreatEasternTakafulBerhad #legasi1 #spirit637 #AnNurGroup

Posted in berita, Kerjaya | Tagged , , | Leave a comment

Perkongsian dari satu satunya Indian in AN NUR GROUP

Hi kawan kawan
Saya nevin sebastian ingin berkongsi pengalaman saya dalam industry takaful ini terutamanya kepada ejen- ejen baru mula ceburi perniagaan ini.

Nevin pada mulanya jadi ejen takaful pada tahun 2013 iaitu under salah satu agency india di kuala lumpur tetapi nevin tidak boleh maju disebabkan kurang product knowledge dan semangat yang diberi dari ex-agency. Terakhirnya nevin kena terminated pada tahun 2015. Semasa itu hanya satu client under nevin selama setahun jadi ejen.

Selepas itu nevin fikir tidak mahu lagi join dalam perniagaan takaful ini.

Tahun 2016 nevin disahkan penyakit cancer hidung dan beberapa kali nevin sudah buat operation. Masa itu nevin fikir takaful ini penting kepada setiap orang. Masa itu nevin terfikir balik nak jadi ejen takaful. Masa ini nevin sudah pindah ke johor dan kerja di spore sebagai pemandu bas.

Pada sesuatu hari nevin ke pejabat great eastern di johor dan jumpa pegawai berusan untuk ejen takaful. Dan nevin tanya kepada dia boleh ke saya jadi balik ejen takaful selepas dah kena terminated 2 tahun. Pegawai itu bagitahu boleh. Lepas itu nevin tanya boleh recommend agency terbaik di johor ini. Pegawai terus bagitahu agency terbaik dan terbesar ialah AN NUR AGENCY. Nevin diberi name card seorang IO iaitu cikgu sahar. Bermula hidup baru nevin dalam bidang takaful ini. Nevin terus jumpa cikgu dan daftar balik sebagai ejen takaful pada tahun 2017

Dari itu hari sampai sekarang dia la yang ajar nevin semua benda dalam takaful ini sampai nevin boleh continue jadi ejen sampai sekarang.

Kalau tanya nevin berapa income nevin sebulan buat takaful ini bukan banyak sangat dan bukan sikit sangat. Sebab nevin fokus customer di tempat kerja je.

Kalau tanya nevin susah ke nak buat takaful ini..jawapanya betol-betol senang.sebab nevin guna media social untuk promote plan takaful dengan syarat hari hari nevin akan post pasal takaful je. Kurang buka mulut minta minta join atau beli takaful. Nevin akan share plan,KEPENTINGAN takaful,berita berita musibah dan claim claim nevin pernah buat ataupun ejen lain punya claim.

Kalau tanya nevin bagaimana customer percaya dekat nevin jawapanya customer selalunya perhatikan nevin betol betol serious buat tafakul ini atau tidak dan bagaimana nevin response bila mereka ada questions pasal takaful tak kira mereka beli policy dengan nevin atau dengan ejen lain. contoh macam banyak nevin tolong buat claim untuk orang lain yang mana bukan client nevin. So dari situ mereka tahu nevin memang serious dan boleh bantu dalam takaful ini..expecially bila mereka timpa musibah.

Pengalaman saya boleh tolong anda disana untuk lebih maju lagi di masa depan.

TERIMA KASIH ATAS PERKONGSIAN IKHLAS TUAN NEVIN

Posted in motivasi diri | Leave a comment

GM ke5 AN NUR GROUP InsyaAllah

Kita hanya merancang dan berusaha, selebihnya kita serahkan kepada Allah. Semoga dipermudahkan segala urusan kenaikan pangkat GM ke 5 An Nur Group Puan Masrinie Salim,.

Walaupun usia di dalam industri takaful ini belum cukup 10 tahun, bagi kami ini antara pencapai yang boleh di banggakan. An Nur Group dikenali sebagai agensi yang sangat aktif melahirkan pemimpin baru setiap tahun di Great Eastern Takaful Berhad.

Kami yakin dengan sistem ada dan terbukti, kami mampu melahirkan lebih ramai lagi pemimpin baru yang berjaya di Great Eastern Takaful berhad.Ingin menjadi sebahagian daripada keluarga kami? hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Rosazaman Sarifdin

0192699436

Founder

Nur Group

Great Eastern Takaful berhad

Posted in motivasi diri | Leave a comment

Tahniah 34 rakanniaga terhebat Legasi 1

Masa yang di tungu tungu telah tiba, Tahniah kepada semua 34 penerima hadiah Legasi 1 An Nur Group, Anda memang hebat. semoga dengan hadiah yang dimiliki ini dapat membantu menaikkan semangat kita semua..

Hadiah asal yang ditawarkan hanya 10 cabutan. tetapi disebabkan pencapaian yang terbaik telah diberikan, Legasi 1 dengan Berbesar hati kami telah menambah lagi menjadikan jumlah kepada 33 cabutan. Jumlah peserta yang layak mendapat cabutan sebanyak 34 orang. Kami sengaja meninggalkan satu untuk tidak menerima hadiah. Sahaja kami ingin berikan kejutan.

Ini kerana yang yang terakhir tersebut GM Rosazaman Sarifdin dan AM Masrinie Salim punya hadiah yang kami dapat kami akan berikan kepada agen tersebut..Tahniah buat Fadhli Solihin kerana anda yang paling bertuah..

Legasi 1 terbaik.An Nur Group

Rosazaman Sarifdin

Posted in berita, Pencapaian 2020, Qualifier | Tagged , | Leave a comment

Final Sprint & Q1,Q2 Award Presentation 2020

Tahniah semua 10 pemenang yang datangnya dari Legasi 1 An Nur Group. Anda memang hebat.

Final Sprint dan Q1,2 Award Presentation 2020.

Yang dapat hadir.

Masrinie Salim – Recruiter Q1&2, DG Q1&2

Mohamad Ridzuan Baharuddin – Producer Q2, Agen Q2, Introducer Q2

Mónsieur Nazif – Producer Q2, Agen Q2

Rosazaman Sarifdin – Recruiter Q1&2, DG Q1&2

Tahniah juga Pemenang tetapi tidak dapat hadirkan diri

Muhammad Shafiq Masran – rookie Q1

Muhammad Farhan Awang – introducer Q1

Saidatul Shahridin – introducer Q2

Solehah Jumaat – Introducer Q1&2

Mohd Zulfadhli Ab Rashid – Recruiter Q1

Izyan Syamim Abu Bakar – Rookie Q1

Semoga lebih banyak pemenang dari Legasi1 untuk Q3&4 ini…

#kitaterbaik

#legasi1

#legasi1annurgroup

#annurgroup

Posted in berita, Pencapaian 2020 | Tagged , | Leave a comment

Final Sprint An Nur Group 10/10/2020

Persiapan untuk Final Sprint pada 10/10/2020.

Kita jaga kita, SOP di utamakan
Q1 dan Q2 plug. Tahniah kepada pemenang.
Posted in Pencapaian 2020 | Leave a comment

Hibah untuk tersayang

❤️❤️
jelas kelihatan kasih sayang antara suami isteri ini.

Kasih sayang yang berpanjangan kerana Allah Taala walau jasad tiada lagi di sisi.

Apa ni?
Kawan2, inilah penamaan untuk hibah takaful.

Wang tunai dari takaful yang dicarum akan diberikan kepada pasangan tanpa melalui proses faraid andai kematian terlebih dahulu menjemput.

Nama pasangan didaftarkan sebagai penerima hibah sepenuhnya.

Suami beri 100% hibah takaful kepada isteri
Isteri juga beri 100% hibah takaful kepada suami. Sweet kan🥰

Saling memberi dan menerima

Kisah2 duka di luar sana lenteran tiada ilmu tentang hibah, ambillah sebagai iktibar. Bukan sekadar simpati. Dia sudah melalui cara hidupnya.

Kita masih ada kesempatan dan peluang.

Jom hibah🥰
Hadiah wang tunai untuk pasangan agar nasibnya tidak bertambah hiba.

http://www.wasap.my/60192699436/hibahtakaful

-hibah takaful beserta saving akan berakhir 30/9/2020. Tinggal 20 hari saja lagi

Posted in info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , | Leave a comment

Hanya 4% ada takaful??

Assalamualaikum..

Kesedaran keluarga berpendapatan rendah sangat kurang untuk mengambil perlindungan takaful.. angka 4% merupakan satu angka yang sangat rendah.

Tahukan anda anda boleh mengambil plan serendah RM25 sebulan di Great Eastern Takaful Berhad.

Hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment

Let’s Gather Legasi 1 An Nur Group

Let’s Gather
4/9/2020 -5/9/2020
Kemunting Beach Resort, Melaka

Alhamdulilah selama 2 hari berkampung bersama-sama insan insah hebat Legasi 1 dengan aura yang positif. Semoga banyak ilmu baru dapat di perolehi. Dari hari pertama hingga hari kedua berbagai aktiviti yang di jalankan. Semuanya bertujuan dan memberi banyak maksud tersirat dalam meningkatkan motivasi diri utk jadi insan dan perunding yg hebat.

Kerjasama, kepercayaan dan sokongan antara satu sama lain yg diamalkan di dalam kumpulan ni adalah seperti sebuah keluarga yg senantiasa menjaga kebajikan ahli-ahlinya.

Image may contain: 8 people, including Wan Anuar Wan Tik, Muhammad Nazif Get and Salbiah Abdul Rahman, people sitting
Image may contain: 4 people, people sitting and indoor

Terima kasih dan tahniah kepada semua, terutamanya Agency Manager(AM) Masrinie Salim, AM Ben Mohamed dan semua ahli keluarga Legasi 1 An Nur Group bagi menjayakan pelaksanaan program ini. Semoga kita dapat berkumpul lagi di masa akan datang dan hubungan ini terus berkekalan. Aminn..

Image may contain: 22 people, including Muhammad Azlan, Mohamad Ridzuan Baharuddin, Ruhaida Mat Zan, Nor Ashikin Mohamad, Suhada Rashid, Rosazaman Sarifdin, Solehah Jumaat, Nor Amira, Roslaili Mohamad Nor and 2 others, outdoor

Semoga bulan ni dan seterusnya kita semua akan melakukan yg terbaik seperti apa yang di impikan.

Jom Berjaya Bersama

#legasi1
#AnNurGroup
#greateasterntakaful

Posted in Pencapaian 2020 | Leave a comment

Cincin Biskut untuk di miliki untuk perunding kami..

Buat business partner Legasi 1 An Nur Group. Pada bulan Sept ini Kita ada 3 cincin biskut untuk dimiliki.. Terma dan syarat saya telah umumkan di lets Gather Legasi 1, yang di adakan di Melaka.


Semoga bulan 9 ini kita buat yang terbaik. Banyak hadiah menarik menanti anda..

No photo description available.

Bulan 9 ni kita nak kongsi rezeki.. jom sertai kami..

Untuk keterangan Lanjut boleh terus menghubungi saya

Rosazaman Bin Sarifdin 0192699436

#legasi1AnNurGroup
#berjayabersama

Posted in Kerjaya, motivasi diri | Leave a comment

Jangan Pandang Orang sebelah Mata.

Antara Port makan yang saya suka.. kita bukan orang senang pun.. gerai bawah pokok juga yang terbaik.. nasi goreng kmpung kat sini memang A.

RM6.00
Nasi goreng kampung+telor dadar
Nescafe tarik

Sekarang opis dah dekat boleh selalula datang.

Masa mula mula jadi agent n buat aktvt dengan boss Fauzi Ibrahim beliau rajin bawa makan kat warung2 area sini (tebrau dekat stor tiong nam).. dan rata rata tokey kat sini pelanggan takaful dia.. tokey warung ni pun pelanggan dia..

Jangan pandang sebelah mata dengan peniaga warung gini.. bayaran takaful dia sekeluarga pun dekat RM1k.. ada yang kerja bagus-bagus, Pakai kereta taknak yang buatan Malaysia, baju gatal kalau yang takder jenama.. gaya memang A.. TETAPI takaful takdee..Malu wey…

Untuk bincang plan takaful yang sesuai untuk anda, jangan malu boleh wasap saya.. wasap.my/60192699436

Posted in apa itu takaful, motivasi diri | Tagged , | Leave a comment

1 Million Dollar Agency by Augst 2020

Alhamdulillah.. pencapaian kali ke 6, konsistant dari 2015, tahun ini mencapai 1 Juta permohonan baru pada bulan Ogos.

Bersyukur kehadrat ilahi, walau telah melahirkan Group Manager masih mampu mengekalkan pencapaian ini.. apa yang ingin saya sampaikan, potensi industri ini sangat baik untuk di sertai.

Image may contain: 8 people, including Rosazaman Sarifdin, Muhammad Nazif Get, Noorhazlin Yahya, Masrinie Salim, Ben Mohamed and Fadhli Solihin, people standing and text

Tahniah kepada seluruh ahli Legasi 1, An Nur Group khususnya kepada AM Masrinie Salim dan kumpulan, AM Ben Mohamed dan kumpulan, AAM Solehah Jumaat dan kumpulan, Director-director Legasi 1, Mohamad Ridzuan BaharuddinRoslaili Mohamad NorMónsieur NazifMuhammad Farhan AwangSaidatul Shahridin dan Mohd Zulfadhli Ab Rashid. Ini kejayaan kita bersama.. anda semua memang hebatebat..

Terima kasih barisan pengurusan GETB yang banyak membantu kumpulan kami terutama tuan RM Wan Herman, BDE Sazali Zaharudin JB, BDE Azizi BP dan BDE Izzat Melaka.

Terima kasih juga kepada semua pelanggan yang mempercayai kami di An Nur Group amnya dan Legasi 1, An Nur Group khususnya.

Terima kasih kepada semua yang sentiasa menyokong kami. Semoga kita sama sama berjaya bukan sahaja di dunia tetapi juga di akhirat. Aminn

Rosazaman Sarifdin
Group Manager
GETB
Legasi 1, An Nur Group

Posted in Pencapaian 2020 | Tagged | Leave a comment

Perasmian pejabat An Nur Group HQ JB

Alhamdulillah pada 6/8/2020 pejabat baru kami di setia tropika telah dirasmikan oleh CEO Great Eastern Takaful Berhad, tuan Shahrul Azlan Shariman.

Terima kasih atas sokongan semua dan kami berharap dengan adanya pejabat baru ini akan membuatkan kami bekerja dengan lebih keras lagi..

Dikesempatan ini saya ingin mempelawa pada yang berada di sekitar johor bahru dan berminat untuk menyertai kami sebagai perunding takaful. Anda bolehlah terus menghubungi saya.

Rosazaman Sarifdin, 0192699436

Posted in Pencapaian 2020 | Tagged , | Leave a comment

GM in Making..

GM dalam pendakian.. Nak naik kita buat tracking… setakat main congak congak jer takder maunya…

Semoga segalanya dipermudahkan urusan Masrinie Salim untuk menjadi Group Manager… walau pecah production takper.. tu satu cabaran untuk saya..

Kenapa harus naik, orang umah tu???

Ini persediaan saya jika saya telah tiada. memang perniagaan ini boleh di warisi… TETAPI saya mahu isteri saya dah berada dalam keadaan bersedia menguruskan perniagaan ini. Masa saya masih ada nilah saya boleh ajar selok belok di dalam perniagaan ini..

No photo description available.

Saya baru berusia 39 tahun.. Masih terlalu awal bagi saya untuk rehat..

Selari dengan apa yang saya bawa di An Nur Group, kami memang berpegang dengan slogan melahirkan pemimpin baru setiap tahun sejak 2016 lagi.. JOm sertai kami, mungkin anda pemimpin kami yang seterusnya..

Salam
GM Rosa
An Nur Group

#Legasi1
#AnNurGroup

Posted in berita, info, Kerjaya | Leave a comment