Jom berjaya bersama saya di Great Eastern Takaful Berhad

Rosazaman Bin Sarifdin

Group Manager

Great Eastern Takaful Berhad

019-2699436

Advertisements
Video | Posted on by | Leave a comment

Tambah pendapatan anda setiap hari..

man

Image | Posted on by | Tagged , , | Leave a comment

agent takaful alaf baru

Posted in Video | Tagged , , , , , , | 1 Comment

Sedih Aku Pedih..

Assalamualaikum
Hari ini timbul rasa sedih dan pedih apabila coretan saya yang tak seberapa ini di ciplak oleh orang yang tidak bertanggungjawab demi kepentingan peribadi sendiri.

Lebih pedih lagi apabila pengalaman sendiri telah ditukar menjadi pengalamannya.

Sedih aku pedih

Bukanlah tak bagi nak berkongsi pengalaman saya. Tetapi berbudi bahasala sedikit. Sekurang kurangnya bagilah kredit kepada saya.

Case nya lebih kurang berlaku zaman saya study dulu, puas kami mencari buku, Akhirnya saya ingin membuat salinan photostat kerana tidak berjumpa di pasaran. Tapi pensyarah saya melarang, kerana katanya, ianya tetap mencuri. Mencuri hakcipta, ilmu tidak ada keberkatan..

Apakah perasaan anda jika anda berada di tempat saya?

Carilah keberkatan dalam menimba ilmu dan rezeki .

Sekian

Posted in info, Kerjaya, motivasi diri, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | Leave a comment

Growth2Gether

SUPER TRIP

6 bulan telah berlalu dengan cemerlang. Berbaki lagi 6 bulan sahaja. Alhamdulillah Insentif (growthtogether) yang diberikan oleh GETB atas kerjasama kumpulan kami dapat kami kongsikan bersama.. ini kerana tanpa kerjasama dari kumpulan kami tidak akan mencapainya, dan selayaknya kami kongsikan bersama.

Tahun ini kami akan membawa rakan niaga kami ke Korea (ada yang minta tukar ke Perth, insyaAllah akan di pertimbangkan). Bukan itu sahaja kami juga turut menghargai Pengurus Agensi kami. Pengurus Agensi adalah core di dalam agensi. Insyaallah kami akan ke Jogja untuk membingcangkan perancangan untuk kemajuan An Nur The Great Agency.

Kami serius dalam membangunkan agensi kami. Bukan janji tetapi pasti.. Dengan sistem dan kaedah serta rekod kejayaan yang agensi kami miliki, kami yakin akan melahirkan lebih ramai lagi Pengurus Agency dari masa ke semasa..

Rosazaman Sarifdin

Group Manager

0192699436

Posted in info, Kerjaya | Tagged , , , | Leave a comment

Tahniah SES9 Qualifier 2018

Assalamualaikum.. Tahniah dan syabas kepada 14 orang qualifier SES9 pada tahun ini. Anda telah melakukan yang terbaik dan telah membuktikannya..

ses

Saya yakin dan pasti dengan sistem yang kami ada di An Nur The Great Agency kami akan melahirkan lebih ramai lagi insan insan yang berjaya..

Mungkin anda orang seterusnya yang kami cari.

 

Rosazaman Sarifdin

Group Manager

0192699436

Posted in info, pencapaian 2018 | Tagged , , , | Leave a comment

Alhamdulillah, Berjaya Bersama kami

Assalamualaikum..

Alhamdulillah semakin ramai yang memilih kami di An Nur The Great Agency untuk berjaya bersama sama kami di Great Eastern Takaful Berhad.. Insyaallah kami akan mambantu anda sebaik mungkin untuk berjaya bersama.

recruite

Beri kami peluang sekurang kurangnya 3 tahun.. Ini janji kami, kami yakin dan pasti dengan kaedah dan rekod kejayaan yang kami ada kami mampu melahirkan lebih ramai lagi usahawan takaful..

Mungkin ada adalah insan seterusnya yang bakal kami lahirkan menjadi seorang usahawan yang berjaya.

Hubungi saya segera untuk keterangan lanjut.

Rosazaman Sarifdin

Group Manager

0192699436

Posted in berita, info, pencapaian 2018 | Tagged , , , | Leave a comment

We Are Family 2018

Tahniah dah syabas kepada We Are Family 2018 Qualifier.. Tahun ini An Nur The Great Agency mempunyai 14 orang qualifier.. satu pencapaian yang membanggakan..

we are family

Jom sertai kami, menjadi sebahagian dari keluarga An Nur The Great Agency.. InsyaAllah kami akan bantu anda sampai berjaya..

Rosazaman Sarifdin

Group Manager

0192699436

Posted in Kerjaya, motivasi diri, pencapaian 2018 | Tagged | Leave a comment

Trip An Nur 2018 ke Korea..

Assamualaikum..

Antara sebab kenapa anda perlu menyertai kami di An Nur The Great Agency.. Kami menghargai rakan niaga kami. Untuk tahun ini kami akan ke Korea..


koreaumrah.jpgnz.jpg

Bagaimana? jom sertai kami, mungkin anda salah seorang daripadanya..

Rosazaman Sarifdin

0192699436

Posted in berita, Kerjaya, pencapaian 2018 | Tagged | Leave a comment

Jom Bina Kerjaya Bersama Kami

Kenapa perlu bersama kami di An Nur The Great Agency?

5d137ca7-c5ff-4c6d-b146-4328f2d64c2e

Ini kerana anda mempunyai potensi menjadi Agensi Manager (pengurus agensi) dalam masa 1 ke 2 tahun dan Group Manager (ketua agensi) dalam masa  4 ke 5. Kami telah mempunyai trek rekod terhadap pancapaian ini.

Rosazaman Bin Sarifdin (sertai pada 05/04/2011) menjadi Agency Manager pada 01/01/2013 (dalam masa 1 tahun 9 bulan) seterusnya menjadi Group Manager terpantas di GETB (Great Eastern Takaful Berhad) pada 01/01/2016 (dalam masa 4 tahun 9 bulan). Rekod Group Manager terpantas di GETB.

agency.jpg

Siti Norkamalia Binti Khalil (sertai pada 10/12/2013) menjadi Agency Manager pada 01/01/2016 (dalam masa 2 tahun 1 bulan). Kini merupakan tahun terakhir sebelum bergelar Group Manager pada 01/01/2019. (dalam masa 5 tahun 1 bulan)

Haji Sahir Bin Sarifdin (sertai pada 15/09/2014) menjadi Agency Manager pada 01/01/2016 (dalam masa 1 tahun 3 bulan sahaja). Rekod Agency Manager terpantas di GETB. Kini merupakan tahun terakhir sebelum bergelar Group Manager pada 01/01/2019. (dalam masa 4 tahun 3 bulan). InsyaAllah satu rekod baru di GETB akan agensi kami pecahkan.

img_0748

Saharrudin Bin Sarifdin (sertai pada 08/10/2014) menjadi Agency Manager pada 01/01/2017 (dalam masa 2 tahun 3 bulan). Kini merupakan tahun kedua dalam pendakian ke Group Manager.

Masrinie Binti Salim (serti pada 18/04/2012) menjadi Agency Manager pada 01/01/2017 (dalam masa 4 tahun 9 bulan). Kini merupakan tahun kedua dalam pendakian ke Group Manager.

Khairul Nizam Bin Mohamed (sertai pada 10/04/2015) menjadi Agency Manager pada 01/01/2017 (dalam masa 1 tahun 9 bulan).

Amirul Faizal Bin Ahmad (sertai pada 10/03/2015) menjadi Agency Manager pada 01/01/2018 (dalam masa 2 tahun 10 bulan).

Hajah Nurul Ain Binti Zulkafli (sertai pada 16/04/2015) menjadi Agency Manager pada 01/01/2018 (dalam masa 2 tahun 9 bulan).

Apa tunggu lagi hubungi kami segera untuk keterangan lanjut

Rosazaman Sarifdin

0192699436

Posted in info, Kerjaya | Tagged , , , | Leave a comment

CIPTA HARTA PUSAKA DI HARI RAYA

Assalamualaikum

Bila balik kampung berhari – raya, kita akan bertemu dengan hampir semua ahli keluarga, dari yang dekat hingga lah yang jauh.

Seronok kan…

Tapi ada juga yang hanya senyum dari jauh saja, kerana berselisih faham akibat dari harta yang di tinggalkan tetapi belum dapat di selesaikan sehingga semua berpuas hati.

Ini yang kita tidak mahu berlaku kepada keluarga kita. Bermasam muka di hari raya. Berpatah arang kerana harta.

Apa salahnya, masa raya ini, kita bisik – bisik dengan ahli keluarga, untuk mencipta harta pusaka tunai cara Great Eastern Takaful?

Kita boleh hibahkan dan boleh di waqafkan juga. Tiada buruk sangka di kemudian hari.

Murah, mudah dan terjamin.

Tanya kami!!

❤️

Posted in info, Malang tak berbau | Tagged , , | Leave a comment