Keratan Akbar

Assalamualaikum penbaca semua..
Adakah anda sedah bersedia dengan sebarang kemungkinanterhadap risiko risiko kehidupan? Ada kad perubatan yang anda  miliki cukup menampung kos perubatan anda?

Pastikan anda bukan hanya ada memiliki kad perubatan sebagai syarat sahaja TETAPI had yang anda miliki cukup untuk menampung kos perubatan anda..

Anda  jangan terkejut perkara yang serupa terjadi kepada anda. Dan anda jangan pula tangisinya jika anda sebenarnya memang tidak bersedia melindunginya (mengambil Pelindungan Takaful)

Siapakah yang harus di persalahkan jika berlaku situasi bergini?? Beringatlah sebelum terlambat.. Sesal dulu pendapatan sesal kemudian tiada gunanya..

Keadaan mendesak pastinya anda akan melakukan apa sahaja.. Rumah yang menjadi tempat berteduh untuk keluaga anda pun sanggup anda pertaruhkan… mujurlah kalau ada rumah.. kalau tidak agak-agaknya apakah yang anda akan lalukan??? Mugkin merayu di TV3 kot..

penyakit tidak kenal usia dan datang tanpa di undang… jika penyakit sudah jatuh “cinta” dengan anda, anda guling-guling kata tak nak pun dia tetap mahukan anda…

Dan lagi… mana muka mak n ayah… keadaan mendesak macam-macam yang sanggup kita lakukan

Khasnya wanita Melayu.. sedarlah..

Sebagai langkah persediaan menghadapi sebarang kemungkinan risiko-risiko kehidupan… Saya amat menyarankan anda mengambil plan perlindungan Takaful.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut

Rosazaman Sarifdin

Takaful GE

0132626876