Monthly Archives: March 2020

stay at home

Assalamualaikum Di dalam keadaan sebegini saya sangat menyokong tindakan penagkapan ini…. semoga semua orang dapat memberikan kerjasama dan masalah virus ini dapat ditangani segera… perkongsian di whatapps ada yang dah kena dah denda RM1000 (tak boleh kurang wooo). nak try … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged , , , | Leave a comment

tracking untuk PROMOTION

Assalamualaikum.. Biasa tracking untuk Director Legasi 1 (untuk kenaikan ke Asst Agency dan Agency Manager) , Hari ni tracking untuk final year GM Masrinie Salim, kita hanya merancang selebihnya berserah kepada Allah… kita cuba buat sebaik mungkin.. semoga segalanya dipermudahkannya.. Ada … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya | Leave a comment

Legasi 1, An Nur Group

Assalamualaikum, alhamdulillah kini An Nur Group telah memiliki 4 legasi. Setiap legasi mewakili satu Group Manager.. Berikut adalah barisan kepimpinan dibawah Legasi 1, yang diketuai oleh saya Group Manager Rosazaman Sarifdin, 2 orang Agency Manager Tuan Khairul Nizam Mohamed dan … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya | Tagged , , | Leave a comment

Plan Hibah untuk yang tersayang..

DI JAMIN LULUS Tinggal 11 hari sahaja lagi!! Mana nak jumpa plan yang dah ada sejarah sakit pun layak memohon apatah lagi jika anda masih sihat. Rosazaman Sarifdin Group Agency Manager Great Eastern Takaful 019-2699436

Posted in info | Tagged , | Leave a comment

USAH TAKUT BERIMPIAN

Assalamualaikum.. Pada tahun 2017 pernah berangan nak pakai kereta ni, masa tu pantang jumpa mesti rasa nak bergambar dan masa ini terus set kat dream board 2018 nak miliki mustang pada march 2019. Siapa sangka berangan warna merah tapi akhirnya … Continue reading

Posted in Kerjaya, Pencapaian 2019 | Tagged , | Leave a comment