Monthly Archives: July 2014

LIAM percepat proses tuntutan

Assalamualaikum.. Tahniah LIAM kerana meminta semua syarikat insuran membayar semua tuntutan Walaupun menjadi mangsa peperangan. Sesungguhnya kita sangat berduka dengan berita ini. Tiada siapa yang inginkan perkara ini berlaku. Cuma apa yang saya lihat disini boleh dikatakan setiap penumpang dan … Continue reading

Posted in apa itu takaful, berita, info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | Leave a comment

Hospital pakar tolak pesakit

Assalamualaikum  semua… Pagi ini terbaca satu artikal yang saya pun tak tahu nak cakap macam mana. Sumber di petik dari penamerah Kejadian berlaku di sibu.. Kalau baca komen dari artikal ini macam yang di hemburkan… Bagaimana pula dengan komen anda?

Posted in info, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , | Leave a comment

Pencapaian 4 tahun berturut-turut..

Assalamualaikum. 2014 telah berjalan melebihi setengah tahun. Alhamdulillah untuk Quuater ke 2 ini dan saya berjaya mengekalkan beberapa pencapaian. Antara pencapai yang dapat di kekalkan adalah Great Leo untuk kali ke 4, yang mana berturut-turut. Selain daripada itu juga saya … Continue reading

Posted in info, Kerjaya | Tagged , , , , | Leave a comment

Top 20 unit manager 1 Malaysia

Assalamualaikum.. Walaupun segalanya sudah menjadi sejarah. Saya bersyukur dah berterima kasih di atas nikmat yang di berikan ini. Saya merupakan top 20 unit manager di great eastern takaful berhad pada tahun 2013. Pada tahun ini saya berazam untuk memastikan saya … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya | Tagged , , , , | Leave a comment

Pesawat MH17 terhempas

Assalamualaikum semua Selamat berpuasa semua. banyak perkara yang sangat menyedikhan berlaku akhir-akhir ini antaranya kekejaman zionis di Gaza yang mana menyerang dan membunuh kanak-kanak tanpa belas kasihan.. hati kecil ini sangat tak mampu melihat semua itu. Cuma apa yang aku … Continue reading

Posted in apa itu takaful, berita, info, Malang tak berbau | Tagged , , | Leave a comment

Motosikal anggota polis ditendang suspek

NOOR’AINON MOHAMED YUSOF 13 Julai 2014 KAMPAR – Seorang anggota polis berpangkat Lans Koperal terselamat selepas motosikal ditungganginya terhumban ke dalam sungai akibat ditendang seorang suspek lelaki yang sedang dikejar dalam Op Cantas Khas, pagi tadi. Ketua Polis Daerah, Superintendan … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged , | Leave a comment

Kos rawatan kanser.

Assalamualaikum. Adakah anda tahu berapakah kos rawatan kanser pada tahun ini? Dan bagaimana pula dengan jangkaan kos ini di masa akan datang? Berikut adalah anggaran kos rawatan yang  dikeluarkan oleh http://www.medicaltourism.com.my pada tahun ini dan anggaran kos rawatan 10 tahun … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , , , , , , , | Leave a comment