Monthly Archives: November 2012

TQ Allah, Masih lagi kekal

Assalamualaikum.. Alhamdulillah masih diberikan kekuatan dan nikmat kesihatan. Tanpa di sangka kerja yang berterusan dan istiqomah membuahkan hasil, Nama saya masih di atas.. Lebih bermakna tahun ni saya di berikan amanah untuk handle goal setting untuk team. Kaedah dan stratergy … Continue reading

Posted in info, Kerjaya, pencapaian 2012 | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Penyebab strok, sakit jantung

Oleh NORAINON OTHMAN norainon@hmetro.com.my PERIKSA… selalulah berjumpa doktor bagi memastikan tahap tekanan darah anda di tahap selamat. GEJALANYA tidak disedari dan mungkin dianggap sakit biasa. Pening, sakit kepala, sesak nafas, penglihatan kabur dan hidung berdarah antara gejala hipertensi atau tekanan … Continue reading

Posted in berita | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Tahniah my Associate mencipta nama di Great Eastern Takaful Sdn Bhd.

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah kini langkah saya telah di ikuti oleh  Tahniah kepada Ustaq Musyrif, Walaupun masih baru didalah industri ini bukanlah alasan untuk kita tidak boleh buat dan berjaya. Yang pasti perjalanan kena tetap diteruskan, Masih banyak bangsa kita yang … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya, pencapaian 2012, Qualifier | Tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Aku dan Takaful..

Assalamualaikum semua.. Untuk artikal kali ini saya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri, AKU DAN TAKAFUL.. Sebenarnya saya terlibat di dalam industri ini secara tidak sengaja. Kalau nak cerita bagaimana permulaannya, agak segan sebenarnya. Senang kata bukan senang orang MLM nak … Continue reading

Posted in berita, info, Kerjaya, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Jom sertai saya di Great Eastern Takaful An-Nur Group (Razman Agency)

Assalamualaikum semua.. Saya sedang mencari Rakan-rakan untuk membina kerjaya di Great Eastern Takaful bersama-sama dengan saya. Banyak keistemewaan dah kelebihan yang akan saya berikan (takleh citer kat sini, nanti orang lain tiru). Pastinya keistemewaan dan kelebihan itu selari dengan apa … Continue reading

Posted in Kerjaya | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Ole Ole Jakarta Free Trip

Assalamualaikum semua.. Di kesempatan ini saya ingin ucapkan tahniah dan syabas kepada Puan Masrinie Binti Salim kerana menjadi qualifier pertama dan tunggal untuk bahagian selatan (sehingga 29/10/2012). Walaupun masih baru di dalam industri ini beliau telah membuktikan bahawa trip ini … Continue reading

Posted in info | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

i Great Teras, Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful telah melancarkan Produk Takaful Term terbaru hari ini, iaitu i-Great Teras. Apa yang istimewa dengan i-Great Teras adalah sumbangan bulanan serendah dari RM25 sebulan untuk melindungi Death dan Permanent Total Disablement. Selain daripada itu, khairat kematian sebanyak … Continue reading

Posted in info | Tagged , , , , , | Leave a comment