Monthly Archives: July 2011

Takaful Motivational Seminar

Assalamualaikum pembaca semua.. Pada 30 july 2011 ini Takaful Great Eastern akan adakan seminar di menara Great Eastern. Saya mempelawa anda semua untuk turut serta. Bayaran RM10.00 sahaja. Majlis bermula dengan makan tengahari.. Hubungi saya untuk mendapat tiket Rosazaman Bin … Continue reading

Posted in info | Leave a comment

Alhamdulillah…TQ Allah..

Assalamualaikum pembaca semua.. Alhamdulillah masih diberikan kekuatan dan kesihatan oleh-Nya.. Saya sangkakan 4 pencapaian yang saya perolehi rupa-rupanya dapat lagi 1. Top 5 producer dari Jan-June 2011. Hadiah berupa plug yang ada logo Takaful Great Eastern. Hadiah akan di sampaikan … Continue reading

Posted in berita, info | Leave a comment

Tips untuk berjaya..

Assalamualaikum.. Apa khabar pembaca semua.. Akhir-akhir ini saya banyak dapat maklum balas daripada orang ramai sama di FB, Blog mahupun sesama rakan seperjuangan. Bagaimana tips utuk berjaya.. Saya pun tak paham kenapa mereka tanya saya. Kerana bagi saya, kejayaan itu … Continue reading

Posted in info | Leave a comment

TQ Boss n Annuar Agency.

Assalamualikum.. Tidak di sangka-sangka, dengan HANYA 1 matlamat yang saya kejarkan 4 perkara yang datang walaupun matlamat asal masih belum saya perolehi.. Terima kasih Allah SWT… sesunggunnya Engkau sungguh Maha Pemurah.. Terima kasih juga pada Boss dan Keluarga Annuar Agency… … Continue reading

Posted in info, pencapaian 2011 | 2 Comments

TQ Annuar agency…

Assalamualaikum Terlebih dahulu saya ingin ucapkan Jutaan terima kasih kepada boss saya GAM Annuar yang banyak membantu saya, Kak Siti Aida dan tidak lupa juga Rakan2 yang lain terutamanya Abd Shukur kerana anda pastinya menjadi teman saya di sana. Terima … Continue reading

Posted in pencapaian 2011, Qualifier | 1 Comment

Kesihatan atau kereta BARU

Sharing drpd seorg rakan ejen: Aku dpt sms tgh mlm td dr adik client aku yg polisi dia dah lapsed..client aku tu tgh tenat kat ICU..br pindah dr KPJ Sel ke HKL..adik dia nak byrkan outstanding amount utk inforce kan … Continue reading

Posted in berita, pentingnya Takaful | Tagged , , , , | 4 Comments