Kos rawatan kanser.

Assalamualaikum.
Adakah anda tahu berapakah kos rawatan kanser pada tahun ini? Dan bagaimana pula dengan jangkaan kos ini di masa akan datang?

image

Berikut adalah anggaran kos rawatan yang  dikeluarkan oleh http://www.medicaltourism.com.my pada tahun ini dan anggaran kos rawatan 10 tahun akan datang.

Persoalannya sekarang? Adakah langkah bijak yang anda ambil sekarang iaitu memiliki medical card cukup untuk menanggung kos kos ini? Mungkin nilai had tahunan rm 60,000 ke 100,000 untuk masa ini kita rasa mencukupi, tetapi bagaimana pula dengan 10 tahun akan datang?

Tahukah anda bahawa ada syarikat takaful yang mempunyai manfaat yang hebat dimana had tahunannya akan meningkat sebanyak 10% sehingga 5 kali setiap 3 tahun jika tiada tuntutan secara percuma.

Katakan had tahunan anda rm 200,000 (bilik 400) dalam masa 15 tahun jumah had tahunan anda menjadi rm 300,000 secara percuma. Hebat bukan.

Untuk keterang lebih lanjut lagi tentang plan yang hebat ini atau plan kalis inflasi ni, sila hubungi saya. Atau lengkapan maklumat di bawah untuk mendapatkan sebut harga percuma.

Rosazaman Sarifdin
Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436
buatkan saya quotation
award
This entry was posted in berita, info, Malang tak berbau, Medical Card and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s