Tag Archives: plan persaraan di great eastern takaful

Persoalan yang sering di tanya berkenaan plan Takaful..

Assalamualaikum.. Baru baru ini banyak sangat persoalan yang saya dapat daripada orang yang saya jumpai. Kadang-kadang rasa nak tergelak jugak dengan pertanyaan itu.. Ada sebahagiannya memang tak betul langsung… Jika anda seorang agen mungkin anda menggunakan idea ini. Dan jika … Continue reading

Posted in info | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

B The Best OOOo Yes..

Tidak perlu miliki handphone mahal untuk membuat panggilan Tidak perlu berfalsafah berhujah untuk menyakinkan rakan Tidak perlu berpura-pura untuk menunjukkan kehebatan Apa yang penting Satu panggilan menghasilkan ribuan Satu perbincangan membuka minda pelanggan Satu kerjasama memberi kesan yang berpanjangan

Posted in Mutiata-Mutiara kata | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Risiko hidupan ada di mana2 sahaja (Hadapi risiko hilang upaya)

Oleh Siti A’isyah Sukaimi sitiaisyah@hmetro.com.my 24/4/2012 KESAL…Mohammad Fauzi menunjukkan tangan dan laporan perubatannya. PUTRAJAYA: Seorang lelaki mendakwa Hospital Putrajaya tidak memberikan rawatan sepatutnya selepas dia terbabit kemalangan, sekali gus menanggung risiko hilang upaya terhadap kecuaian itu. Kakitangan swasta, Mohammad Fauzi … Continue reading

Posted in berita, info | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Sumbangan Organ? 11,000 pesakit di ambang maut..

Assalamualaikum.. Beginilah nasib jika kita mengharapkan sumbangan..Kalau umur panjang n ada CABLE okla dapat cepat.. kalau tak… Bak kata pepatah, untung serabut timbul, kalau batu tenggelam Mungkin jika anda berwang masalah ini tak kan timbul.. Atas dasar itulah selalunya saya … Continue reading

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Great Eastern Takaful pemain utama dalam industri

Oleh ANI AWANG bisnes.utusan@gmail.com Mohammad Salihuddin Ahmad (kanan sekali) meninjau Stesen Sinergi Agensi Great Eastern Takaful Sdn. Bhd. (GASS) Butterworth yang berkonsepkan ceria dan kontemporari bagi kemudahan pelanggan yang berurusan di Butterworth, semalam. BUTTERWORTH 10 April – Great Eastern Takaful … Continue reading

Posted in berita, info | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Tanda barah prostat?

Oleh Suzan Ahmad suzan@bharian.com.my 2011/02/27 Lelaki botak usia 20-an dikatakan petunjuk awal risiko kanser MASALAH rambut gugur sememangnya merunsingkan. Lebih mencemaskan lagi apabila masalah yang dianggap alah bisa tegal biasa dalam kalangan lelaki ini sebaliknya turut dikaitkan dengan penyakit lebih … Continue reading

Posted in info | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Tip nak elakkan diri dari agen takaful or insuran.

Assalamualaikum semua.. Hari ni saya nak buat isu ni sebab ada rakan FB kata radio era bincangkan isu ni pagi ni. http://www.facebook.com/maman.solleh/posts/2828383581040?comment_id=2838670&notif_t=comment_mention Bagi saya orang di luar sana nak melarikan diri sebab: 1-Dia rasa syarikat tempat dia kerja dah cover … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments