Great Leo Award 2011

Assalamualikum pembaca semua..

Selamat Hari Raya kepada anda semua.. rasanya dah cukup kot bercuti selama 9 hari untuk hari raya ni.. Kini tiba masanya masa untuk bekerja.. Hari ini apa bila saya buka email ada email dari Great Estern.

Bila saya tengok nak kena pakai pakaian yang gempak2 tu yang ponin tu… Nak bersamping ok tak agaknya ek?..

Apa pun tah niah kepada mereka yang layak juga..nanti jumpa anda di genting..

salam

p/s: team2 KL anda juga boleh melakukannya..

Untuk sertai saya sila hubungi

Rosazaman Sarifdin
Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436
This entry was posted in berita, info, pencapaian 2011 and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s