Author Archives: Razman

Tahniah newly promoted

Tiada yang lebih bermakna dalam diri ini apabila dapat melahirkan pengurus baru setiap tahun. Itu merupakan misi saya dan An Nur Group. Alhamdulillah tiada sekatan, tiada syarat pelik pelik malah kami sangat sangat menggalakkan serta memberikan sokongan penuh. Kami yakin … Continue reading

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Tagged | Leave a comment

GL Decline ke Issue

Tahniah dan syabas Sekali lagi Legasi 1. Dari Decline kepada Issue.. tahniah my team tuan Mohd Sapri Bin Saparon dan Mohamad Ridzuan Baharuddin.. berjaya handle kes ini sehingga bertukar status GL issue. Kita cuba buat yang terbaik untuk pelanggan kesayangan … Continue reading

Posted in Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , | Leave a comment

Kenapa pentingnya Had Tahunan kad berubatan BESAR..

Assalamualaikum.. Hari ini saya ingin kongsikan kenapa pentingnya memiliki had tahunan yang banyak. Ramai orang yang saya jumpa kata RM100,000 dah cukup besar. Mungkin jumlah itu relevent untuk 15 tahun lepas dan bukan untuk masa kini. Masih segar di ingatan … Continue reading

Posted in berita, Contoh Claim, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , | Leave a comment

GL Decline Kepada Issue

Copy dari FB pelanggan Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. Selesai operation jam 10 lebih semalam. Ni baru sedar. Masuk wad kecemasan jam 3 petang 3 feb 2021. Terpaksa melalui pelbagai proses saringan untuk covid 19. Dalam pukul 8 malam baru di masukkan ke … Continue reading

Posted in berita, Contoh Claim | Tagged , , | Leave a comment

KENANGAN 2010

Gambar pada okt 2010, baru sampai Pasir Gudang dan sebelum join buat takaful. Asal ada kerja boleh dapat duit aku sebat jer.. aku ikut tuan Fauzi Ibrahim je sebab dia banyak lubang, maklumla kita orang baru kat sini. Dia pun … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya | Tagged , | Leave a comment

Jom Bina Kerjaya bersama kami, PKP bulanlah alasan

Assalamualaikum, Di kesempatan ni saya ingin mempelawa anda, atau anda ada kawan kawan yang ada yang ingin membina kerjaya sebagai perunding takaful, bolehlah menghubungi saya. Latihan dan bimbingan akan diberikan sama ada secara online atau offline. Jadi bukanlah bkanlah satu … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

Alhamdulillah 2 Juta Permohonan baru Lulus pada 2020

Alhamdulillah bersyukur.. walau 2020 penuh dengan dugaan dan cubaan Legasi 1 An Nur Group masih mampu melakukan sesuatu yang luar biasa. Tiada apa yang mustahil sebenarnya jika mempunyai keyakinan dan keazaman InsyaAllah segalanya akan dipermudahkan. Alhamdulillah juga kerana Tahun ini … Continue reading

Posted in Pencapaian 2020 | Tagged , , | Leave a comment

Pemimpin melahirkan pemimpin…

Teman GM Masrinie Salim jumpa business partner .. tahun 2021 nak meroket kalahkan legasi 1 katanya.. Terbaik puan.. Tadi ada yang call tanya “Betul ke masrinie akan naik GM.. orang lain siap nak demotekan (turunkan pangkat) pasangan tapi kenapa ko … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Leave a comment

Lagi.. Group Manager terbaru kami

Alhamdulillah, Unofficial 2 lagi Pengurus baru untuk 2021 dilahirkan oleh di An Nur Group. Legasi V An Nur Group TAHNIAH. TAHNIAH. TAHNIAH Group Manager & Agency Manager Tahniah Puan Masrinie Salim dan Siti Solehah Jumaat “Where Leader Are Made” Selaras … Continue reading

Posted in Kerjaya, Pencapaian 2020 | Tagged , | Leave a comment

Jom Berjaya Bersama Kami

Dalam usia 9 tahun 9 bulan saya di Great Eastern Takaful, Alhamdulillah saya telah berjaya melahirkan 3 orang Direct Group Manager. Saya sangat sangat percaya dan yakin bahawa kejayaan kita hari ini bukan di nilai daripada apa yang kita dapat … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

An Nur Group terus cemerlang.

We Leader Are Made.. Kami berkumpul untuk perancangan 2021. Group Manager An Nur Group. Semoga apa yang dirancang dapat berjalan dengan jayanya. InsyaAllah 2021 akan lahir seorang lagi Group Manager daripada kami, menjadikan kami kumpulan yang melahirkan Group Manager teramai … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment

I-Great MediHarapan

Assalamualaikum semua… sekadar perkongsian Plan medical card terbaik dari Great Eastern Takaful Berhad yang terhangat di pasaran.. Nama: PAK JANGUmur: 55 Tahun Cadangan Medical Card: Room & Board RM200 Medical Card RM200,000 limit tahunan Had seumur hidup penggunaan medikal kad … Continue reading

Posted in berita, info, Medical Card | Tagged , | Leave a comment

GET BONANZA REZEKI 2020

Great Eastern Takaful Berhad(GETB) “GET BONANZA REZEKI 2020” Sertai kami fi An Nur GroupPerunding Takaful GETB, Jom kita lakukan yang Paling Terbaik. Legasi 1 An Nur Group, Semoga kita terus Istiqomah Berusaha sehabis baik #finishstrong Pada mereka Yang sudah Lulus … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya | Tagged , , | Leave a comment

Perkongsian dari satu satunya Indian in AN NUR GROUP

Hi kawan kawanSaya nevin sebastian ingin berkongsi pengalaman saya dalam industry takaful ini terutamanya kepada ejen- ejen baru mula ceburi perniagaan ini. Nevin pada mulanya jadi ejen takaful pada tahun 2013 iaitu under salah satu agency india di kuala lumpur … Continue reading

Posted in motivasi diri | Leave a comment

GM ke5 AN NUR GROUP InsyaAllah

Kita hanya merancang dan berusaha, selebihnya kita serahkan kepada Allah. Semoga dipermudahkan segala urusan kenaikan pangkat GM ke 5 An Nur Group Puan Masrinie Salim,. Walaupun usia di dalam industri takaful ini belum cukup 10 tahun, bagi kami ini antara … Continue reading

Posted in motivasi diri | Leave a comment

Tahniah 34 rakanniaga terhebat Legasi 1

Masa yang di tungu tungu telah tiba, Tahniah kepada semua 34 penerima hadiah Legasi 1 An Nur Group, Anda memang hebat. semoga dengan hadiah yang dimiliki ini dapat membantu menaikkan semangat kita semua.. Hadiah asal yang ditawarkan hanya 10 cabutan. … Continue reading

Posted in berita, Pencapaian 2020, Qualifier | Tagged , | Leave a comment

Final Sprint & Q1,Q2 Award Presentation 2020

Tahniah semua 10 pemenang yang datangnya dari Legasi 1 An Nur Group. Anda memang hebat. Final Sprint dan Q1,2 Award Presentation 2020. Yang dapat hadir. Masrinie Salim – Recruiter Q1&2, DG Q1&2 Mohamad Ridzuan Baharuddin – Producer Q2, Agen Q2, … Continue reading

Posted in berita, Pencapaian 2020 | Tagged , | Leave a comment

Final Sprint An Nur Group 10/10/2020

Persediaan untuk Final Sprint pada 10/10/2020. Terima kasih pada semua yang terlibat

Posted in Pencapaian 2020 | Leave a comment

Hibah untuk tersayang

❤️❤️jelas kelihatan kasih sayang antara suami isteri ini. Kasih sayang yang berpanjangan kerana Allah Taala walau jasad tiada lagi di sisi. Apa ni?Kawan2, inilah penamaan untuk hibah takaful. Wang tunai dari takaful yang dicarum akan diberikan kepada pasangan tanpa melalui … Continue reading

Posted in info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , | Leave a comment

Hanya 4% ada takaful??

Assalamualaikum.. Kesedaran keluarga berpendapatan rendah sangat kurang untuk mengambil perlindungan takaful.. angka 4% merupakan satu angka yang sangat rendah. Tahukan anda anda boleh mengambil plan serendah RM25 sebulan di Great Eastern Takaful Berhad. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Posted in berita, info, Malang tak berbau | Tagged | Leave a comment