Author Archives: Razman

Get Premier Leader Great Eastern Takaful Berhad

Peluang terbaik, Ingin bersama kami sebagai Aspirant Unit Manager atau Unit Manager?Bonus sehingga RM10,000 di berikan.. sila hubungi saya segera untuk keterangan lanjut. GM Rosazaman Sarifdin 0192699436

Posted in Kerjaya | Leave a comment

Kongsi Rezeki 2.0 An Nur Group

kongsi rezeki 2.0 An Nur Group. Alhamdulilah selesai angkat barang Kami di sambut dengan hujan yang lebat. Allah menurunkan rahmatnya.. Terima kasih kepada para penyumbang untuk program kali ini. 47 keluarga dapat di bantu. Rezeki Allah, Alhamdulillah ada pertamahan lagi … Continue reading

Posted in kongsi rezeki | Tagged | Leave a comment

FB Live

Assalamualaikum.. Permintaan dari rakan niaga Great Eastern Takaful, GM Ida, Nanti saya akan kongsikan link nya.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Dream Board 2018 saya

Selesai urusan yang tertangguh.. Alhamdulillah, selesai urusan di pejabat peguam hari ini. Pembelian shop lot hasil dari menggunakan 100% statment komisen takaful. Semuanya bermula dengan impian.. Dream Board 2018 saya. Berani meletakkan sasaran dan berjalan di atas sasaran tersebut. Jangan … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

1 Juta Permohonan Baru.

Alhamdulillah. Tahniah Legasi 1 An Nur Group atas pencapaian ini, tanpa anda semua kita takkan sampai disini.. Apa yang boleh saya kongsikan business sungguh terbaik. InsyaAllah ini bukan pengakhiran, tetapi merupakan satu permulaan buat kami untuk terus mara kehadapan.. Apa … Continue reading

Posted in Pencapaian 2021 | Tagged , , | Leave a comment

Tahniah Tahniah Tahniah

TAHNIAH RM3,500 LOCK Rasing Star 2021 Qualifier..New comers terbaik dari Legasi 1 An Nur Group untuk 2021. Free trip ke Puket @ RM1,500 Free trip ke Bangkok @ RM2,000 Seronoknya menjadi perunding takaful ni.. Banyak sangat reward yang syarikat bagi. … Continue reading

Posted in Kerjaya, Pencapaian 2021 | Tagged , | Leave a comment

Iklan di media sosial..

Sahabatku sekalian Iklan di fb bukan seperti menajo ikan.. sekali buat dan terus menunggu.. kena jadikan macam memancing. Ni perumpamaan yang boleh saya berikan. 1- tak campak pun mata kail dan umpan tapi harap ikan makan.. tu gila namanya 2- … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

Lets PKP Raya L1 & L5

Selamat Hari Raya semua.. Alhamdulillah, setelah sekian lama tidak bersua.. Kami semua bersua di alam maya bagi meraikan Hari Raya 2021. Alhamdulullah Walau secara dalam talian ianya tetap meriah. Terima kasih pada 60 orang yang hadir serta mengenakan pakaian raya… … Continue reading

Posted in ucapan | Leave a comment

Salam Hari Raya Buat Semua

Assalamualaikum.. Selamat hari raya buat semua Sahabat yang di kasihi. Saya Rosazaman ingin memohon maaf jika ada kesalahan yang saya lakukan, tak kisahlah sama sedar atau pun tidak. Dan saya memaafkan anda semua. Minta halalkan jika ada yang terlebih atau … Continue reading

Posted in ucapan | Leave a comment

Kita kongsi rezeki

Alhamdulillah.. plan asal nk buat majlis berbuka sambil buat penyerahan, disebabkan PKP kita terpaksa transfer sahaja. Hari ni kita serahkan imbuhan kepada set3 qualifier yang lepas agency contest.. Tahniah kepada 12 Set 3 Qualifier dari legasi 1 An Nur Group. … Continue reading

Posted in Pencapaian 2021 | Leave a comment

Tahniah 28 SET3 An Nur Group 2021 Qualifier

Tahniah dan syabas An Nur Group. Hasil usaha keras semua kita berjaya mencapai 28 SET3 Qualifier. Rekod terbaru An Nur Group. Anda semua memang hebat. Terima kasih kepada pera pelanggan kerana mempercayai kami. WG dan DG Qualifier GM Rosazaman Sarifdin … Continue reading

Posted in berita, Pencapaian 2021 | Leave a comment

2020 Nationwide Top Producers

Posted in Pencapaian 2020, Qualifier | Tagged | Leave a comment

PERSONAL CHOACHING VS TEACHING?

KITA JAGA KITA Kita buat bukan setakat melepaskan batuk di tangga.. inginkan personal coaching sehingga menjadi Group Manager?, Tiada masalah. PERCUMA sahaja untuk Rangkaian An Nur Group. InsyaAllah dengan pengalaman 10 tahun dalam industri serta telah terbukti telah melahirkan ramai … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya | Leave a comment

Tahniah newly promoted

Tiada yang lebih bermakna dalam diri ini apabila dapat melahirkan pengurus baru setiap tahun. Itu merupakan misi saya dan An Nur Group. Alhamdulillah tiada sekatan, tiada syarat pelik pelik malah kami sangat sangat menggalakkan serta memberikan sokongan penuh. Kami yakin … Continue reading

Posted in info, Kerjaya, Pencapaian 2020 | Tagged | Leave a comment

GL Decline ke Issue

Tahniah dan syabas Sekali lagi Legasi 1. Dari Decline kepada Issue.. tahniah my team tuan Mohd Sapri Bin Saparon dan Mohamad Ridzuan Baharuddin.. berjaya handle kes ini sehingga bertukar status GL issue. Kita cuba buat yang terbaik untuk pelanggan kesayangan … Continue reading

Posted in Malang tak berbau, pentingnya Takaful | Tagged , , | Leave a comment

Kenapa pentingnya Had Tahunan kad berubatan BESAR..

Assalamualaikum.. Hari ini saya ingin kongsikan kenapa pentingnya memiliki had tahunan yang banyak. Ramai orang yang saya jumpa kata RM100,000 dah cukup besar. Mungkin jumlah itu relevent untuk 15 tahun lepas dan bukan untuk masa kini. Masih segar di ingatan … Continue reading

Posted in berita, Contoh Claim, Malang tak berbau, Medical Card | Tagged , | Leave a comment

GL Decline Kepada Issue

Copy dari FB pelanggan Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. Selesai operation jam 10 lebih semalam. Ni baru sedar. Masuk wad kecemasan jam 3 petang 3 feb 2021. Terpaksa melalui pelbagai proses saringan untuk covid 19. Dalam pukul 8 malam baru di masukkan ke … Continue reading

Posted in berita, Contoh Claim | Tagged , , | Leave a comment

KENANGAN 2010

Gambar pada okt 2010, baru sampai Pasir Gudang dan sebelum join buat takaful. Asal ada kerja boleh dapat duit aku sebat jer.. aku ikut tuan Fauzi Ibrahim je sebab dia banyak lubang, maklumla kita orang baru kat sini. Dia pun … Continue reading

Posted in berita, Kerjaya | Tagged , | Leave a comment

Jom Bina Kerjaya bersama kami, PKP bulanlah alasan

Assalamualaikum, Di kesempatan ni saya ingin mempelawa anda, atau anda ada kawan kawan yang ada yang ingin membina kerjaya sebagai perunding takaful, bolehlah menghubungi saya. Latihan dan bimbingan akan diberikan sama ada secara online atau offline. Jadi bukanlah bkanlah satu … Continue reading

Posted in info | Tagged | Leave a comment

Alhamdulillah 2 Juta Permohonan baru Lulus pada 2020

Alhamdulillah bersyukur.. walau 2020 penuh dengan dugaan dan cubaan Legasi 1 An Nur Group masih mampu melakukan sesuatu yang luar biasa. Tiada apa yang mustahil sebenarnya jika mempunyai keyakinan dan keazaman InsyaAllah segalanya akan dipermudahkan. Alhamdulillah juga kerana Tahun ini … Continue reading

Posted in Pencapaian 2020 | Tagged , , | Leave a comment