Pentingnya kad perubatan yang mempunyai had tahunan tinggi

Assalamualaikum,

Pernahkah kita mengkaji kos rawatan masa kini, atau kita sememangnya tidak pernah ambil tahu.

Rawatan buah pinggang – tengok berapa kos nya?

Kanser – tengok berap kos nya?

Jantung – tengok berapa kos nya?

Kerajaan tanggung jugak ke? Ke pakai duit sendiri? Cukup tak duit sendiri? Kalau duit sendiri tak cukup, nak dapatkan rawatan macam mana? – sebab tu kena ada medical card Great Eastern Takaful

Sebab itu penting untuk kita ambil cakna hal ini, jangan dah tekena pada batang hidung sendiri baru kita menggelabah..

Hubungi saya untuk keterangan lanjut

Rosazaman Sarifdin

0192699436

Macam mana nak apply medical card Great Eastern Takaful ? Pm saya SEKARANG

razman

buatkan saya quotation

This entry was posted in info, Malang tak berbau, Medical Card and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s