Caj Ambulan

Salah satu kelebihan medical card Great Eastern Takaful adalah turut mempunyai manfaat Ambulan. Yang menariknya dilindungai seperti yang di caj.


Siapa dah ada medical card tu bolehla tanya agent masing masing ya.

Ni abam nak share sikit sahabat kita dia ada medical card tapi ambulan cover cuma RM200 sahaja. Kemalangan di highway di masukkan di hospital kerajaan sebab ada medical card mintak pindah ke hospital Swasta di johor, masa tu caj ambulan dah kena RM1200. Setelah beberapa hari di hospital swasta tu nak tranfer ke kampung pula di utara. Sekali lagi kena daaa kali ni caj ambulan RM3200..

Bil memangla medical card cover ni abam nak cakap pasal ambulan..


Ni bukan nak takut takut kan.. ni kenyataan..

Pada yang nak dapatkan medical card terbaik dari Great Eastern Takaful boleh terus wasap abam. Tak kisahla ada kat mana. Insyaallah ahli kami An Nur The Great Agency boleh membantu

Www.wasap.my/60192699436

razman

buatkan saya quotation

Advertisements
This entry was posted in info, Malang tak berbau, Medical Card and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s