awass!!! Had tahunan medical card itu penting…

Assalamualaikum..

Hari ini saya ingin kongsikan dengan anda betapa pentingnya had tahunan yang ada pada medical card anda. Ramai yang tak ambil endah perkara ini, bagi saya ianya tersangatlah penting.

Hari ini nilai RM 30,000, RM 50,000 bahkan RM 100,000 tidaklah besar jika di bandingkan dengan kos rawatan yang semakin meningkat saban hari..

Pernahkah anda terfikir, apa akan terjadi sekiranga kos rawatan anda melebihi daripada had tahunan medical anda??

kalau kata kena penyakit itu boleh terima la. jangan ingat kos rawatan akibat kemalangan tidak tinggi ya..

Berikut adalah prkongsian daripada seorang sahabat saudara Nordin Sajak

nordin sajakkos rawatan mencecah RM53k, akibat kemalangan…( macam tak logik jer) tetapi itulah hakikatnya..

Jadi saya menasihatkan anda untuk menambah plan anda kepada had tahunan yang lebih tinggi daripada sekarang atau mencari plan yang kalis inflasi seperti yang ada di Great Eastern Takaful Berhad. yang pastinya nyata berbeza dari yang lain.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya

Rosazaman Sarifdin
Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436

buatkan saya quotation

award

This entry was posted in berita, Contoh Claim, info, Malang tak berbau and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s