Statistik kehadiran pesakit…

Assalamualaikum..
Sekadar ingin berkosi fakta  nombor statistik kedatangan pesakit sebulan di jabatan kecemasan dan trauma.

image

Kalau sehari 600-700 tak hairanla kalau nak kena tunggu lama..

Teringat pengalaman pada tahun lepas, semasa membuka kaunter di jabatan imegrasen kajang. Saya approch seorang hamba allah tu. Dia kata syarikatnya dah berikan medical card. So saya

berkata bagaimana kalau telah pecen nanti adakah syarikat masih memberikan manfaat tersebut. Dengan bersemangat dia berkata. Ooo masa tu saya dah pencen. Nak tunggu lama kat hospital kerajaan pun takper. Saya bukan buat apa-apa pun…

Saya tergelak sendirian… macam-macam jawapan orang untuk mengelak… adakah anda juga begitu?

Jika tidak dan anda mahukan manfaat medical card dari Great Eastern Takaful. Anda bolehlah menghubungi saya.

Rosazaman Sarifdin
Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436
buatkan saya quotation
award
Advertisements
This entry was posted in info, Malang tak berbau, pentingnya Takaful and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s