Assalamualaikum..
Alhamdulillah hari ini merupakan hari Pencapaian hadiah dan sijil kepada Top Top agent Great Eastern dan juga Head Start bagi daerah selatan.
Pada kali ini Saya rasa cukup bertuah kerana saya naik ke pentas bersama-sama dengan isteri tersayang saya Masrinie Salim yang turut menerima hadiah dan sijil.
Lebih Bersemangat lagi apabila pada tahun ini Masinie Salim akan memberikan kerjasama sepenuhnya untuk bersama-sama berjaya dalam industri ini. Bukan sepert tahun tahun sudah yang banyak bekerja hanya di belakang tabir sahaja.
Lebih bertuah lagi apabila saya di nobatkan sebagai Champion Platinum Catogeri untuk Master Builder Award pada quater 4 2013. Terus terang saya katakan memang saya berusaha untuk menjadi Champion sejak dari quater 2 lagi tetapi pada quater 2 saya hanya memperolehi Master Builder Award 1st runner Up sahaja, manakala pada quater 3 sekadar mendapat Gold catogeri.
Di kesempatan ini saya ingin ucapkan jutaan terima kasih buat ahli kumpulan saya An-Nur The Great Agency kerana membantu saya dalam mengembangkan kumpulan ini . Tidak lupa juga kepada pihak syarikat Terutama buat BDM En Fairus Kapi yang banyak membantu saya.In Shaa allah pada tahun 2014 ini saya akan berusaha lebih keras lagi..
Terima kasih semua
Rosazaman Sarifdin Agency Manager Great Eastern Takaful 019-2699436