Agency Manager 100% takaful..

Assalamualikum..

Alhamdulillah… Pada 22/1 baru2 ni saya di Menara Great Eastern minum petang bersama En Ibrahim (orang syarikat) dan GAM En Annuar di level 3 Great Eastern Mall. Tidak ku sangka, kata2 yang keluar dari mulut En Ibrahim,

Kau satu2nya Agency Manager yang naik menggunakan 100% takaful, kalau tak ada 2 orang. Tahniah Kekalkan pencapaian tu.

Tahun ni pastikan buat MDU (million dollar unit). Tahun ni aku akan bawak ko p talk merata. Pandai2la ko bagi masa.

(apa yang di maksudkan 100% takaful adalah saya dah kumpulan saya hanya menggunakan 100% production takaful untuk naik, Tidak menggunakan konvensional atau tambahan production konvensional)

Kata-kata ni membuatkan aku lebih bersemangat. Semoga Allah memberikanku nikmat kesihatan agarku dapat meneruskan perjuangan dalam bidang takaful ini.

talk

Pada malam tersebuat saya membuat perkongsian untuk group meeting di Menara Great Eastern, bagaimana mencapai Agency manager dalam masa 2 tahun, Tips dan Langkah yang perlu diambil.

Untuk anda di luar sana yang ingin menyertai saya di Great Eastern Takaful bolehlah munghubungi saya.

Ketahui dan kenali serta keluarkan potensi diri anda.

Rosazaman Bin Sarifdin
Agency Manager Great Eastern Takaful
0192699436

Advertisements
This entry was posted in info, Kerjaya and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Agency Manager 100% takaful..

  1. Org xprnh daftar undi says:

    Nak jadik sleeping partner bole?hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s