An Nur GS2017 Cameron Highlands 4&5/2/2017

Alhamdulillah berakhir sudah An Nur GS2017 untuk tahun 2017. Semoga segala perancangan yang telah dibuat dapat sama sama mencapainya. Secara keseluruhan prestasi An Nur The Great Agency meningkat sebanyak 33% untuk tahun 2016. Semoga pencapaian cemerlang ini dapat kami teruskan.


Muka muka insan yang bersemangat memanjat bukit Cameron Highlands.. wajah keceriaan terpancar di muka semua.. Anda gembira saya juga tumpang gembira.

 

Tahniah saya ucapkan kepada semua yang terlibat, walau ada pelbagai dugaan anda berjaya tempuhi.. kereta panas, drashap bering pecahla, bateri kong la, tayar pecahla malah ada siap bertowing lagi. Anda tetap cekal menempuhinya.

Inilah An Nur The Great Agency. 30 peserta melibatkan diri untuk program GS2017 ini. Terima kasih kepada semua jawatan kuasa yang telah bertungkus lumus bagi memastikan progran ini berjalan dengan  jayanya.


Kami dah seperti satu keluarga bekerja dan enjoy  bersama. 2 Kejutaan buat An Nur The Great Agency yang pertama pertukaran lokasi Supertrip1 Agency yang di tukar dari Bandung, Indonesia ke South New Zealand dan pengumuman Supertrip2 Agency untuk tahun ini untuk mengerjakan Umrah. DUnia dapat insyaallah Akhirt juga dapat..


Rezeki yang diterima di kongsi bersama. Itulah An Nur The Great Agency.  Tiada rahsia di dalam agency kami. Kami terlalu istimewa.

Jom bina kerjaya dan berjaya bersama sama kami, insya Allah kami akan tunjukkan jalannya. Jangan malu dan jangan segan. Tak kenal maka tak cinta, dah cinta tergila gila..

Rosazaman Sarifdin

0192699436

Founder, An Nur The Great Agency

This entry was posted in Kerjaya, Pencapaian 2016, pentingnya Takaful and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s