1st Quater Award 2013, Southern Region

Assalamualaikum.

Alhamdulillah berlalu sudah Quater pertama, kini masuk  Quater ke dua. Hari ini di Johor Bharu telah mengadakan hari penganugerahan untuk kawasan selatan. Buat kali ini saya di berikan kepercayaan oleh pihak syarikan untuk mempengurusikan majlis tersebut.

Apa yang saya ingin kongsikan bukanlah tentang psaya menjadi pengerusi maljis tetapi adalah  Penganugerahan yang telah diberikan oleh pihak syarikat.

Alhamdulillah walaupun baru sahaja di naikkan sebagai Agency Manager pada tahun ini, nama saya telah berjaya mendapat tempat ke 4th Runner up bagi kawasan selatan. Cabaran untuk memdapatkan tempat pertama agak sukar bagi saya kerana saya terpaksa bersaing dengan orang-orang yang lebih senior daripada saya. Sungguhpun begitu, ianya bukanlah alasan untuk saya tidak berusaha ke arah tersebut.

top 10 usm Q1 2013

Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada rangkaian saya yang telah bersama-sama saya bekerja keras sehingga saya boleh berada ke tahap ini.. Pantinga kejayaan ini milik kita semua.

Di kesempatan ini juga saya mempelawa anda di luar saya untuk bersama-sama dengan saya berjuang di dalam industri ini. Untuk keterangan lanjut anda bolehlah menghubungi saya.

Rosazaman Sarifdin
Agency Manager
Great Eastern Takaful
019-2699436
images
This entry was posted in berita, info, Kerjaya, Pencapaian 2013, Talk Kerjaya and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s