Great Eastern takaful Sbn Bhd

Assalamualaikum,

Ramai antara kita yang masih belum mempunyai polisi Takaful walaupun masing-masing mengetahui tentang kepetingan Perancangan Kewangan melalui prinsip Takaful sekiranya berlaku kecelekaan, kematian dan kecacatan kekal terhadap diri kita. Ramai yang masih mencari-cari produk Takaful Terbaik , dan saya ingin share satu maklumat yang amat berguna untuk anda semua.

Great Eastern sentiasa menawarkan produk Terbaik di Malaysia. Produk terbaru daripada Great Eastern Takaful Sdn Bhd. Great Eastern Takaful baru-baru ini telah memenangi anguerah Best New Takaful Operator 2011.

Great Eastern TakafulBest New Takaful Operator 2011

Jika anda mementingkan PRODUK DAN SERVIS perkhidmatan yang berkualiti, Great Eastern Takaful tampil mewarisi ciri ini. Kini anda boleh mendapatkan plan takaful daripada penyedia insurans paling berprestij dalam sejarah, Great Eastern yg sudah 102 tahun di Malaysia. Faedah yang sama juga dinikmati oleh pelanggan Great Eastern Takaful

Ramai yang memilih plan Great Eastern utk perlindungan kerana;

 1. Pengalamannya yang mengukir sejarah dalam menguruskan insurans di Malaysia menjangkau 104 tahun pada 2012.
 2. Memperolehi kenaikan tambahan had tahunan Medical Card percuma 10% pada setiap 3 tahun tanpa sebarang kenaikan pada premium (jika tiada claim)
 3. ifetime limit untuk medical card antara yang tertinggi (cth: utk Room and Board RM400, Lifetime limit adalah RM1.6 juta)
 4. Co-Insurance terendah di pasaran iaitu 10% dengan maximum hanya RM500.
 5. Tidak seperti plan dari syarikat insurans/takaful lain, hanya di Great Eastern sahaja anda boleh membuat tuntutan bagi Penyakit Kritikal walaupun masih diperingkat permulaan, satu-satunya plan sepertinya di Malaysia.
 6. Dan beberapa anugerah berkaitan yang menjadikan Great Eastern jenama yang anda boleh yakini kualitinya ;
 7. Pemenang Reader’s Digest Trusted Brand Gold Award utk 7 tahun berturut2.
 8. Brandlaureate Best Brands Awards 2009-2010
 9. Malaysia™s 100 Leading Graduate Employers 2009
 10. Brandlaureate SMEs Chapters Award 2009
 11. lagi senarai anugerah; http://www.lifeisgreat.com.my

Ternyata, syarikat Greast Eastern Takaful yang berada di bawah naungan Great Eastern menawarkan produk takaful terbaik untuk anda semua.

Bagi yang ingin memulakan perniagaan Takaful secara part-time atau sepenuh masa, boleh sertai Agensi kami di Great Eastern Takaful, kerana saya menggunakan medium Internet Marketing untuk pemasaran produk takaful. Gunakan peluang information techonology untuk menerokai dunia takaful dengan efektif, efisyen dan yang pastinya..anda berjihad untuk membantu umat Islam juga.

Salam Ceria,

This entry was posted in berita. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s